Şimdi Ara

Passat'a Yeni Donanım: Exclusive (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
5.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bunların ki direk bios ekranı çıkmalı
  • SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
    [DİSABLED]
    [ENABLED]
    [DİSABLED]
    [ENABLED]
    [ENABLED]
    [DİSABLED]
    [ENABLED]
    [DİSABLED]

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Bir de Passat zannetsinler Jetta'sındaki "Jetta" yazısını söktüren birisinin geyiği dönmüştü forumda ama hangi başlıktaydı bulamadım şimdi.

adam o ihtimali bile göze almış
  • Yeni kasa hayırlı olsun diyelim şimdiden
  • babam tutturmuş cc alacağım diyor c180 veya cla200 dururken bu araba para vermek ne bileyim !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

babam tutturmuş cc alacağım diyor c180 veya cla200 dururken bu araba para vermek ne bileyim !!

hadi C180 AMG 1.8CGI 7G-Tronic neysede CLA200 ile cc mukayese edilemez..araba 1 kere epic fail..cla konularını araştırın görün ve bizzatta test edin mercedes-bmw böyle hataları 5-10 yılda bir yapıyor.. ti compact gibi bu abc serileri gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

2015 Ocak'ta yeni kasa gelir tahminimce.

2014'de geliyor ici ayni golf gibi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

2015 Ocak'ta yeni kasa gelir tahminimce.

2014'de geliyor ici ayni golf gibi olacak

Passat Golf'e rakip olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

quote:

Orijinalden alıntı: webconn

babam tutturmuş cc alacağım diyor c180 veya cla200 dururken bu araba para vermek ne bileyim !!

hadi C180 AMG 1.8CGI 7G-Tronic neysede CLA200 ile cc mukayese edilemez..araba 1 kere epic fail..cla konularını araştırın görün ve bizzatta test edin mercedes-bmw böyle hataları 5-10 yılda bir yapıyor.. ti compact gibi bu abc serileri gibi..

babamın kafası çok karışık arabayı almamız aralık - ocak arasında almayı düşünüyoruz kısmet olursa çünkü çocuk geliyor yolda

Bilerekte almıyor o zamana kadar baya vakti var.

Bugün telefonda geçmişe baktım sahibinden ve diğer sitelerde hep cc - c180 amg ve cla200 ilanlarına bakmış ve aramış

Geçen gün maltepe'de volkswagene gittil tiguanlara baktı bana aynen '' şimdi c180 alırsak deri koltu tavan cam filan fiyatını katlar ama tiguan alırsak 60-70 bin tl arasında full donanımla kapatabiliriz diyor.

Aslında şu sıralar hayalindeki araç land rover evoque ama şuan maddi nedenler izin vermiyor buna.Ama ileride Allah sağlık verirse land alack gibi

• webconn W kullanıcısına yanıt
    tabi bütçenize karışmak gibi olmasın ama evoque ile yapılan veya istenilen ilk tercihler arasında epey bir fiyat farkı var..tiguan ise 2.0 tdi 4 motion harici bana göre iş görmez..ki onunda o versiyonu gereksiz para..en iyi 1.8 c180 amg veya cc 1.4 tsi r line..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperSantorelli -- 16 Temmuz 2013; 23:24:28 >
  • quote:

tabi bütçenize karışmak gibi olmasın ama evoque ile yapılan veya istenilen ilk tercihler arasında epey bir fiyat farkı var..tiguan ise 2.0 tdi 4 motion harici bana göre iş görmez..ki onunda o versiyonu gereksiz para..en iyi 1.8 c180 amg veya cc 1.4 tsi r line..

peki cla200 hakında ne düşünüyorsunuz? babam yanlış yönlendirilmemişse aldığı bilgiler doğrultusunda 98-105 bin tl arasında alınabiliyormuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari_ocb

quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

O yazı için bile alan olur. Hatta yanına da expensive yazdırırlar

Aklıma bu geldi :D
     Passat'a Yeni Donanım: Exclusive

Bu aracın sahibi İstanbul/Esenyurt ta oturuyor.

hemen hemen..ama alınacak bi araç değil..ki herhalde aile arabası olarak kullanılcak cla'da arkada oturmak kabir azabı gibi bir şey..iç detay konsol tam bir fiyasko..aynısını C serisinde yapmışlardı lakin yeni modellerinde farkettiler direksiyon,konsol kalite-malzeme vs değişti..
  • quote:

hemen hemen..ama alınacak bi araç değil..ki herhalde aile arabası olarak kullanılcak cla'da arkada oturmak kabir azabı gibi bir şey..iç detay konsol tam bir fiyasko..aynısını C serisinde yapmışlardı lakin yeni modellerinde farkettiler direksiyon,konsol kalite-malzeme vs değişti..

zaten bir türlü ısınamamasının nedeni bu basit göstermiş diyor yakışmamış içi diyor
    yani aklın yolu birdir
  • Exclusive 55.000 civarı olsa alınırdı aslında. Yazık etmişler.
  • Bi-Xenon'da olaydı iyiydi. Ama yinede satar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufat

Ömrünün sonuna yaklaştığı için yapmışlardır. Önceki kasada da vardı..

Aynen öyle, hatta son senesinde, Trendline donanımı Comfortline adı altında satacaklar. Yani comfortline donanımı, trendline donanım fiyatında satılır :)

Şu an hatırlayamadım, kaç sene oldu şimdiki kasa Passat? Jetta 2015 senesinde, Passat ise 2014 senesinde mi yenilenecekti?
  • Arkadaşlar ben variant 1.4 comfortline manuel almak istiyorum sizce bu motor kasayı kaldirirmi bide arabayı sakin kullanıyorum en çok şehir ici ve tarfik sakin suanki arabam astra clasic ctdi dizel azyakiyor ama sert iste
    Ne dersiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.