Şimdi Ara

Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
11
Favori
183.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayalbert arkadaşımızn söylediği gibi incelediğimiz ürünü son derece başarılı bulduk.
    Şu zamana kadar incelediğim Çin malı cihazlar arasında en mükemmeli diyebilirim.
    Herşeyden önce cihazın görünümü RNS 510'u aratmayacak kadar mükemmel.
    Navigasyonu son derece başarılı. Dokunmatik ekran yeterince hassas ve sorunsuz.
    Yazılım detaylı düşünülüp geliştirilmiş. Neredeyse herşey düşünülmüş.

Gördüğüm eksi yanları :

Hayalbert arkadaşımızın yazdığı gibi ipod girişinin önde olması.
    Düşük Kontrast oranı ( Belki setup'dan ayarlanabilir ).

Bunların haricinde son derece başarılı bir ürün.

Saygılar
    Mert
  • Mert hocam,
    Türkiye yol haritasının yüklü olması ve navigasyon özelliğinin çalışması bu aleti bir adım öne çıkarır.
    Dahili bluetooth (RNS510'da harici yani ekstradan 650 euro demek) ise darbeyi indiriyor.
    Dizayn çok başarılı, dikkatli bakılmazsa orjinalinden ayırt etmek zor.
    Dahili TV tuner ve Ipod girişi olması da artı puan. (giriş yeri, torpido gözünde Ipod kullanmak için uygun değil)
    Sormak istediklerim:
    -DVD ve TV fonksiyonu hareket halinde çalışıyor mu?
    -Hard disk kapasitesi nedir?
    -Fiyatı uygun mudur?
    -Nereden temin edilir?

Kolay gelsin.
  • Sevgili Asclepius,

Cihaz dediğin gibi çok başarılı.
    Navigasyon , TV Tuner , İpod girişi , Bluetooth olması cihazı birkaç adım öne çıkarıyor.
    DVD ve TV hareket halinde çalışıyor. TV Free şalterine gerek yok. Geri görüş kamerası bağlanabiliyor.
    Malesef içersinde Harddisk yok. Tüm dataları SD kart üzerinden okuyor. ( Oldukça önemli bir eksiklik ).
    2 adet SD kart yuvası var. Biri Navigasyon haritası için , diğeri Müzik , Video için.
    Fiatı yaklaşık 1.500 Ytl civarında. Şu anda Türkiye'ye getiren bir firma yok, Fakat zaman zaman internet'te satılık ilanları arasında görüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertbasaran

...
    Gördüğüm eksi yanları :

Hayalbert arkadaşımızın yazdığı gibi ipod girişinin önde olması.
    Düşük Kontrast oranı ( Belki setup'dan ayarlanabilir ).
    Bunların haricinde son derece başarılı bir ürün.

Saygılar
    Mert

Mert kardeş ben o gün uzaktan kumandayı yanıma almamıştım.
    İstediğin parlaklık ayarı o kumandada mevcutmuş
  • keşke herkes senin gibi olsa passat almayı düşünüyordum bunları gördükten sonra arabaya daha fazla bağlandım yemin ederim:)
  • Mert bey tekrar merhaba.ben arabaya c versiyon mfd2 aldım,onada 30 Gb lık ipod sistemini bağladım ve görüntü + müzikleri ordan ekrana aktarıyorum.Fakat şimdide vw in orjinal karasal tv tunerini almayı düşünüyorum.ebay da araştırdım ve mfd2 için buldum fakat kumandası yok yani orjinallerinde yok kumandası,acaba ekrandaki düğmelerdenmi kumanda edebiliyoruz?c versiyon mfd2 de ayrı bir tv düğmesi olmadığı için yorum yapamadım,ama toureg lerdeki mfd2 lerde tv düğmesi var o yüzdenmi kumandası yok.aydınlatabilirseniz memnun olurum,teşekkürler....

http://cgi.ebay.de/VW-Touareg-TV-Tuner-kabel-7L6919146D_W0QQitemZ380104472039QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item380104472039&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

• Sevgili Fcg,

Orginal Mfd2 için TV Tuner alırsan bahsettiğin gibi cihazın üzerindeki düğmeler ile çalışıyor. Nasıl olduğunu bende bilmiyorum hiç denemedim.
    Üstelik bu cihaz piyasada satılan birçok karasal TV alıcılardan çok daha güçlü ve sorunsuz çalışıyormuş.

İpod'u nereye koydun ? , kablolamayı nasıl yaptırdın ? bizi resimleri koyarak aydınlatırsan çok sevinirim.
  • valla açıkcası bende anlayamadım nerden kumanda edebileceğimizi.ıpod u ön torpidoya cırtcırtlı bantla yapıştırdım,kabloyuda bozukpara çekmecesinin altından geçirdim.fotoları yakında koyacagım.teşekkürler
  • arkadaşlar bu sayfayı internette dolaşırken gördüm ve çok başarılı buldum insanları böyle birbiriyle bilgi alış verşinde bulunup yardımcı olmaları çok hoşuma gitti hepinize teşekkür ederim.

bende 2007 passat 1.6 FSI sahibiyim.
    geçen sene bende aracıma dvd aldım, cihaz aynı forumda mert arkadaşımızın resimlerini eklediği navitech cihazın aynısı, uzak doğu malıydı doğubanktan bir arkadaşımdan almıştım, bağlantısı çok kolay kendi teybinin üstündeki soketi sök bunu tak olur dedi, bende aynen uyguladım ancak farları açtığımda dvd ses kesiliyor mute özelliği devreye giriyor tekrar farları kapatıp açtığımda normele dönüyor, bi diğer sorun ise dvd nin üstünde ki tuşların kırmızı renkte yanması gerekiyor ancak yanmıyor bu neden kaynaklanıyor anlamadım gidipte bir tesisatçıya da göstermedim bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.
    Ayrıca mert arkadaşım aracını çok başarılı buldum allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan.

• quote:

Orjinalden alıntı: BARMEYT

arkadaşlar bu sayfayı internette dolaşırken gördüm ve çok başarılı buldum insanları böyle birbiriyle bilgi alış verşinde bulunup yardımcı olmaları çok hoşuma gitti hepinize teşekkür ederim.

bende 2007 passat 1.6 FSI sahibiyim.
    geçen sene bende aracıma dvd aldım, cihaz aynı forumda mert arkadaşımızın resimlerini eklediği navitech cihazın aynısı, uzak doğu malıydı doğubanktan bir arkadaşımdan almıştım, bağlantısı çok kolay kendi teybinin üstündeki soketi sök bunu tak olur dedi, bende aynen uyguladım ancak farları açtığımda dvd ses kesiliyor mute özelliği devreye giriyor tekrar farları kapatıp açtığımda normele dönüyor, bi diğer sorun ise dvd nin üstünde ki tuşların kırmızı renkte yanması gerekiyor ancak yanmıyor bu neden kaynaklanıyor anlamadım gidipte bir tesisatçıya da göstermedim bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.
    Ayrıca mert arkadaşım aracını çok başarılı buldum allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan.

Sevgili Barmeyt,

Aramıza hoş geldin. Passat severler konusunda okuudum , derin siyah bir Passat sahibiymişsin. Allah kaza bela vermesin. Kazasız , güle güle kullanman dileğiyle.
    Gelelim Navitech cihazın sorununa , bildiğim kadarıyla bu cihazın bazı versiyonlarında bahsettiğin kırmızı renkte ışıkların yanmaması ve ekran kararması gibi sorunları var. Arabanın orjinal yazılımı ile uyumsuzluk sorunları. Eğer yanılmıyorsam firma yazılım update'i ile sorunu çözüyor. Navitech ile konuşmanı öneririm. Herhangi bir tesisatçıya gitmeni önermem , adamın yapacağı çok birşey yok. Kablolar standart ve herhangi bir yanlış bağlama söz konusu olamaz.

• teşekkür ederim mert , bu hafta sonu bi versiyon yazılım değişikliği yapmayı deniycem, bakalım nolucak, en kısa zamanda aracımın resimlerinide yayınlıycam.
  • merhaba,
    gerçekten güzel değişiklikler yapmışsınız aracınızda...
    öncelikli olarak navigasyon ve arka kamera özellikli bir cihaz almak istiyorum, yukarıda bahsedilen çin malı cihazın adı soyadı nedir? ya da alternatif alabileceğim uygun fiyatlı cihazlardan hangisini önerirsiniz? yön kavramım biraz zayıf sürekli kayboluyorum bu istanbul yollarında...
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nanochemist

merhaba,
    gerçekten güzel değişiklikler yapmışsınız aracınızda...
    öncelikli olarak navigasyon ve arka kamera özellikli bir cihaz almak istiyorum, yukarıda bahsedilen çin malı cihazın adı soyadı nedir? ya da alternatif alabileceğim uygun fiyatlı cihazlardan hangisini önerirsiniz? yön kavramım biraz zayıf sürekli kayboluyorum bu istanbul yollarında...
    saygılar

Eğer RNS 510'a benzer cihazdan bahsediyorsan malesef modeli ve markası hakkında çok bir bilgim yok. Sadece cihazı inceleme fırsatım oldu.
    Yukarıda da yazdığım gibi bence çok başarılı bir cihaz, kesinlikle öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbasaran -- 16 Mart 2009; 8:50:22 >
  • mert başaran kardeşim yaptığın bu işlemlerin bedeli nedir ve bu cihazları nasıl temin edebilirim yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

3) Bluetooth telefon Kiti , MFD2 Entegrasyonu.

Şu anda servis tarafından Exclusive modeline konan Parrot'un CK 3000 modeli konuldu. Araba ve MFD2 ile entegrasyonunu sağlayan bir soket ayrıca temin edildi.
    Mikrofon ise Yurtdışında montaj yapılan modellerde olduğu gibi 2. resimde görülen orjinal yerine yerleştirildi.

Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar )

Mert ustam...Ben şimdi serviste Parrotun Bluetooth kitini taktırsam.Nasıl bir uygulama yapılcak.2.resimde gösterdiğin yeremi koycaklar.Ayrıca MFD+ ekranında Phone bölmü olucak mı?herhangi bir aparat almama gerek varmı?

Parrot ck 300 diye aratınca böyle bir cihaz çıktı.Bunu araçta nereye koyuyorlar.Exclusive modellerine bakıldığında hiçbir cihaz görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 21 Nisan 2009; 19:24:55 >

• Arkadaşlar benimde 2005 model passat ım var bende edison marka e7007 model bir cihaz taktırdım ancak bende de farları açınca düğmeler üzerindeki kırmızı ışıklar yanmıyor ve kontağı kapatınca teyip kapanmıyor bir keresinde cihaz açık kaldı. bununla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yazsın
  • bence servise gidip canbus ı son sürüme yükselt ve cihazını resetledikten sonra tekrar dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: srcn09

quote:

3) Bluetooth telefon Kiti , MFD2 Entegrasyonu.

Şu anda servis tarafından Exclusive modeline konan Parrot'un CK 3000 modeli konuldu. Araba ve MFD2 ile entegrasyonunu sağlayan bir soket ayrıca temin edildi.
    Mikrofon ise Yurtdışında montaj yapılan modellerde olduğu gibi 2. resimde görülen orjinal yerine yerleştirildi.

Mert ustam...Ben şimdi serviste Parrotun Bluetooth kitini taktırsam.Nasıl bir uygulama yapılcak.2.resimde gösterdiğin yeremi koycaklar.Ayrıca MFD+ ekranında Phone bölmü olucak mı?herhangi bir aparat almama gerek varmı?

Parrot ck 300 diye aratınca böyle bir cihaz çıktı.Bunu araçta nereye koyuyorlar.Exclusive modellerine bakıldığında hiçbir cihaz görünmüyor

Sevgili Sercan,

Internette doğru bulmuşsun CK 3000 cihazı senin bulduğun cihaz, Fakat resimdeki üniteyi ben takdırmadım. Onun yerine direksiyondan kumanda eden kablo bağlantısını aldım. Her türlü kumandayı direksiyon üzerinden yapıyorum.
    MFD ekranında telefonla ilgili bir menü çıkmıyor sadece telefon aktif iken cihaz mute durumuna geçiyor. Eğer ipod çalışıyorsa otomatik olarak parça duruyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: camoka70

mert başaran kardeşim yaptığın bu işlemlerin bedeli nedir ve bu cihazları nasıl temin edebilirim yardımcı olursan sevinirim

Tüm bilgiler konunun içersinde mevcut. Sorularınızın cevaplarını 1. ve 2. sayfada bulabilirsiniz.
  • Selam dostum gercekten arabana yaptigin eklentiler cok güzel.

Ben 4 senedir almanya da yasiyorum.Yaklasik 1 hafta önce m3 ümü sattim ve isim geregi 2007 model 170 ps passat kombi aldim.Bazi merak ettigim sorularim ve almak istedigim 1-2 tiyo var senden.Msn adresimi eklersen sevinirim.

ozguremreaktepe@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.