Şimdi Ara

passat trendline 1.4tsi - golf trendline 1.4tsi(aksesuarlı) - insignia 1.4 edition elegance seçim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 160 beygir Highline Golf diyorum. 50.000 TL civarı. Hem donanımı iyi, hem de bastın mı gidersin.
  • Ben de diğer seçeneklerdense 50 bin TL civarına highline Golf TSI alınmalı diyorum Suphicim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 23 Şubat 2012; 22:40:31 >
  • passat comfortline olacaksa alın ama trend çok boş. manuel klima,hız sabitleme yok vs. dolu insignia daha mantıklı olur... bide yaşınız 40 ın altında ise kesin insignia
  • highline golf yok, olsa düşünmeden onu alırım esp eksiği olmasına rağmen. bulan gören olursa haber verirse çok kıymete de geçer.

yaşım 28, insignianın tasarımını iç ve dış olarak beğeniyorum. hız sabitleme dışındaki donanım artıları çok da önemli değil (yağmur sensörü, far sensörü, otomatik klima olmasa da olur)

yalnız bu arabayı uzun yolculuklarda rahat olabilmek için alıyorum bir nevi bu yüzden hız sabitleme önemli.

comfortline passat 66bin(bütçemi çok aşıyor) 50bin veren 54bin verir(jetta), 54 veren 58 verir(insignia) 58 veren 60 verir(passat) ama artık 60 veren 66 veremiyor :))

dışı beyaz içi bej insignia 1.4T ye dönüyorum dönüp dolaşıp. yalnız yarın hazır beyaz içi syah passata bi daha bakıp pazarlık durumuna bakacağım.

yıllar içinde passatın daha az değer kaybedeceğini düşünüyorum yoksa insignia bence de ağır basıyor.

cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Golf size yetiyorsa, Golf alin. Hatta madem butceniz uygun, donanimli bir Golf alin, gene de paraniz cebinizde kalir. Gercekten ihtiyac olmadigi noktada neden fazlasina kacasiniz?

Bunun disinda, sozunu ettiginiz Passat ile Insignia arasinda tercih kisisel onceliklere kalmis. Yerine gore ikisi de makul araclar. Ama bence (bilhassa ESP ekletilmis) duz vites bir Golf TSI Highline cok uzun yillar sapasaglam gider, keyifle kullanilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

160 beygir Highline Golf diyorum. 50.000 TL civarı. Hem donanımı iyi, hem de bastın mı gidersin.

şener hocam 1.4 122hp bastın mı gidiyor aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

quote:

160 beygir Highline Golf diyorum. 50.000 TL civarı. Hem donanımı iyi, hem de bastın mı gidersin.

160 GTI gibi gider ama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

quote:

160 GTI gibi gider ama.

Gider de konu o değil be abi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

Golf size yetiyorsa, Golf alin. Hatta madem butceniz uygun, donanimli bir Golf alin, gene de paraniz cebinizde kalir. Gercekten ihtiyac olmadigi noktada neden fazlasina kacasiniz?

Bunun disinda, sozunu ettiginiz Passat ile Insignia arasinda tercih kisisel onceliklere kalmis. Yerine gore ikisi de makul araclar. Ama bence (bilhassa ESP ekletilmis) duz vites bir Golf TSI Highline cok uzun yillar sapasaglam gider, keyifle kullanilir.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz ancak highline yok.
  • golf ün fiyatı iii geldi bana şahsen
  • Golf sinifi size yetiyorsa Opel,de yeni astraya da bakmanizi oneririm..
  • Madem uzun yola çıkacaksınız d segmentine gore daha konforsuz yolculuk yapacağınız c segmenti golf elenir.
    Geriye donanımlarıyla sizi uzun yolda daha az yoracak insignia ve bir çok kişi tarafından takdir goren donanımsız passat kalır
    ki uzun yolda hız sabitleme olmadan çok zorlanırsınız.

Bence insignia
  • comfortline olsaydı passat düşünmeden passat derdim ama trendline donanım fiyatını haketmiyor. en mantıklı hareket insignia olmalı bence.
  • servis trendline a hız sabitleyici taksa (ki bence takabilir) trendline passat alırdım.

bugün gidip nisan sonu gelme ihtimali olan yanlış hatırlamıyorsam highline golfe yazılacağım.

opele de uğrayacağım ve büyük ihtimalle insigniaya bağlanacağım. artık gerçekten kararsız, salak vs. olduğumu düşünüyorum :) bir sonraki cümlede bir önceki cümledeki fikrim değişiyor :)

ama sizlerin de takdiri bu yönde sanırım., olsa idi highline golf insignia e.elegance dan fiyat performans olarak daha mantıklı seçenek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuphiBA -- 24 Şubat 2012; 8:04:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.