Şimdi Ara

Passion Silkroad Açılıyor - 22.05.2012 [13:00-14:00]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Passion Silkroad Açılıyor  - 22.05.2012 [13:00-14:00]

Merhaba Değerli HunterGaming Takipcileri

Uzun süredir aklımızda olan Private Silkroad Serverına sponsor bir arkadaşın sayesinde açıyoruz. Eskidende açık olan Passion Silkroad a HunterGaming farkı ile yeni ayarlar ve eşitleme getirildi. Oyun sıkıcı kasma derdinden kurtulunup eğlenceli bir hale getirmeyi planladık. Ayrıca sürekli turnuva ve Eventlar ile herkesin Eğleneceği bir server kurmayı amaçlıyoruz.Server Hem kolay hem Zor orta derece zevkli bir server olacak. Herşeyden Önemlisi ise Kesinlikle Eşitlik olacak ki silk satışlarını bile belli bi süre aklımıza bile getirmeyeceğiz. Bizim için önemli olan oyuncularımızın istekleridir. Kimseye ama hiçbir kimseye item dağıtımı ve benzeri adam kayırmalar yapılmayacağının garantisinide veriyoruz. Eventler ile itemler ve benzeri hediyeler verilecek fakat okadar kolay sanmayın binbir farklı şekil ve görevler ile vereceğiz itemleri. Yani herşeyi planladık ve dosyalarımıza kadar hazırız. Sadece yarın 13:00 da serverımız açılacak ve herkes aynı anda üye olup başlamasını planlıyoruz ki eşitlik olsun. Her neyse yeterince uzattım sanırım. Oyunun bilgilerine geçeyim hemen :)

Server Açılış Tarihi;

Server 22.05.2012 - 13:00 ile 14:00 arası açılmasını planlıyoruz. Dosyalarımız hazırdır. Sadece oyunu aktifleştirip üyelikleri açıcaz ve herkes aynı anda üye olup kasmaya başlayacaktır. Şimdiden Herkese Başarılar.

Not: Oyundaki media.pk2 120 mediası olduğu için Max Mastery i 360 gösteriyor. Aslında 330 Dur lütfen bunu dikkate alınız. Aksi takdirde ben öyle biliyordum diyip saçma tartışmalara girmeyin lütfen..

Server özellikleri;

Lv Cap:110
    Skill Cap:110
    Exp rate 100x
    Sp Rate 150x
    PT exp rate 150x
    Gold Rate 30x
    Item rate 30x
    //rateler uygun çok kolay kasılıyor.
    Irklar European - Chinese

En beklenen kısım;

Oyuna başlayınca
    95lv Karakter
    2. Sayfa İnventory Page Açık
    1.5M Skill Point
    2 m Gold
    10DG İtemler
    100 Silk !

Ek Özellikler;

Fortress War çalışmaktadır.
    Battle Arena Çalışmaktadır.
    Petler Sorunsuz Çalışmaktadır.

Oyun Bilgisi ;

Server Lokasyon: Türkiye/ İstanbul
    Oyun Dili: Ingilizce
    Kapasite: 1000
    Unique: 1 - 2 saat aralıklarında rastgele çıkmaktadırlar.
    Kale Savaşları: Jangan, Bandit ve Hotan aktiftir.

Server Hakkında Bilgiler ;

Site:http://sropassionroad.tk/
    Media.pk2 :http://www.multiupload.nl/ACN3HBDD7U
    Fullclient:http://sropassionroad.tk/index.php?action=download&dil=tr

PS: RecLast Farkı ile Private Serverın Zevkini Yaşatacağız Size ;)

• İndiriyorum bir bakalım swnize :)
  • yine amatörce hazırlanmış bi sw girince anlıcaksınız :D
  • Neresi amatörce bro? Biz çok iyiyiz demiyoruz ama amatörüzde demiyoruz...

Herkesin eğlenebileceği ne zor ne kolay bir server tam ortası eğlenceli bi server yapmayı planladık...
  • Oyunda Avrupa VAR dediniz Ama Avrupa seçeneklerde yok ?
  • Öncelikle merhaba..Hayırlı olsun serverınız..Merak ettiğim birkaç şey var..

Serverınızda mbot pill bug yasak mı..?Eğer değilse cold yasaksa force açarım :) Stonelerde kaç tane üst üste konuyor,sıkıştırma var mı..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 22 Mayıs 2012; 23:01:44 >
  • Sizin dosyanızda sorun var kanımca. Eu ve CH sorunsuz açılıyor ve çalışmakta.
    Yasak değil istediğiniz gibi build açabilirsiniz. sıkıştırma var. potlar 250 tane konuluyor üstüste stone u bilmiyorum ortak ayarladı.
    Herkesi bekleriz arkadaşlar Sürekli eventlar düzenliyoruz aktif bi oyun olacak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    31,795 Oran. 00:00'da Burdayım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forgotten world var mı..?
  • Full client indirdim nasıl eklediyseniz s1030 yani char açma hatası alıyorum..Charları açamadım ve alabileceğim nickerlim de gitti..Orta da char da yok..Media indiren arkadaşta sorun olmadı ama ben full client indirdim ve karşılaştığım hataya bakın..Olucak iş mi şimdi

Düzeltme:

id im bugda kalmış yeni bir id aldım düzeldi..full client dosyasında yok yok kendi oynadığınız sroyu upload etmişsiniz resmen ayarları falan saçma sapan inventory r ye basınca geliyor..onu düzeltmekde fayda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 23 Mayıs 2012; 0:58:41 >
  • Var var Tabikide ^^

Uploadı ben yapmadım bilmiyorum kim ayarladı. Bi kaç kişide daha aynısı olmaya başladı. Düzgün bi media ve Full clienti atıcaz bi kaç gün içinde.

Herkese keyifli oyunlar :)
  • FULL client yok ve server bakımda gözüküyor şuanda ne zaman açılır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.