Şimdi Ara

Passolig kombine kartımızı başkasına bir maçlığına devredebiliyor muyuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kombine sahiplerinde de kombine yerine passolig var artık , üzerlerinde de fotoğraf var. Eskiden kombinenizi istediğiniz kişiye veriyodunuz o da turnikeden geçiyordu. E diyelim ki kombine sahibi maça gitmeyecek bi tanıdığına veremez mi artık passolig kartını ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Passolig Kombine Kartı Devri

Passolig kombine kartınız bir maçlık olarak başkasına devredilemez. Kombine kartlar sezonluk olarak satın alınır ve sadece kart sahibi tarafından kullanılabilir.

Ancak, Passolig biletleri maçlık olarak devretme imkanı bulunmaktadır. Bunun için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Passolig uygulamasına veya web sitesine giriş yapın.
    • "Biletlerim" sekmesine gidin.
    • Devir etmek istediğiniz bileti seçin.
    • "Bileti Devret" seçeneğine tıklayın.
    • Alıcının Passolig numarasını veya e-posta adresini girin.
    • Devri tamamlayın.

Devredilen bilet, alıcının Passolig hesabına aktarılacaktır. Alıcı, devredilen bilet ile maça giriş yapabilir.

Dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

• Kombine kartlar devredilemez.
    • Bilet devri işlemi sadece maç günü başlangıcına kadar yapılabilir.
    • Bilet devri işlemi ücretsizdir.
    • Bir bilet yalnızca bir kez devredilebilir.
    • Devir işleminin tamamlanmasının ardından bilet iptal edilemez veya geri alınamaz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne anlamı kaldı ozaman passoligin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • no. bu yüzden karşıyız. tam bi mallık. alanda benim gözümde futbol, spor hainidir.
  • Devir işlemi yapılabiliyordu sanki ama bilmiyorum tam.
  • Sadece o maç için devredebilir ama devredecegi kişinin de passoligi olmak zorunda. Yani sen kartını vermiyorsun senin kartindaki bileti başka bir karta transfer ediyorsun

• alicnouma kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bundan bahsediyorum ama benimki bilet değil kombine.

Şimdi ben kombinemi 1 maçlığına başka birinin passoligine devredebilir miyim , devredebilirsem nasıl ?
  • Devir olayı oluyor arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin. Ama vereceğin kişinin de passoliginin olması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS Bonus Kart ile bilet almak ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Devredeceğin kişide önce passolig çıkartacak sende ondan sonra onun passo kartına maç tanıtacaksın. Kısacası karaborsa yapacaksan devlet bende pay alacağım diyor, yani maçı satacağın adam önce gitsin benden bir passo kart çıkartsın bende komisyon alayım diyor senin sattığın maçtan.... Karaborsayı önlemek adına yapılmış bir sistem değil kısacası..
  • Passoligi olan kişiye kartım bir maçlığına dair devrediyorum arkadaşlar ? İnternet üzerinden mi yoksa stada passolig gişesine mi gidiyoruz nasıl oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

Passoligi olan kişiye kartım bir maçlığına dair devrediyorum arkadaşlar ? İnternet üzerinden mi yoksa stada passolig gişesine mi gidiyoruz nasıl oluyor ?

Bildiğim kadarıyla passolig sitesinden oluyor. Siteye giriş yapıp devretmek istediğin maçı seçip arkadaşının kart numarasına aktarıyorsun.
  • Önce devredeceğin kişininde passolig kartı olması zorunlu.Sen passo.com.tr üzerinden hesabına giriyorsun,kombinelerim kısmında kendi kombineni göreceksin,orda transfer et seçeneği var oraya devredeceğin kişinin TC kimlik nosunu yazacaksın ve göndereceksin.Eğer gönderdiğin kişi passolig kartı çıkardıysa,karta başvuru yaparken verdiği telefon numarasına kısa mesaj gidecek.
  • quote:

Passoligi olan kişiye kartım bir maçlığına dair devrediyorum arkadaşlar ? İnternet üzerinden mi yoksa stada passolig gişesine mi gidiyoruz nasıl oluyor ?

İnternetten.www.passo.com.tr adresinden giriş yapıp kombine devir veya bilet devir bölümünden devir edeceğiniz kişinin TC kimlik numarasını giriyorsunuz. Bu kadar. Sonra kendiliğinden sahibine dönüyor kombineyse.
  • quote:

Hocam ben de bundan bahsediyorum ama benimki bilet değil kombine.

Şimdi ben kombinemi 1 maçlığına başka birinin passoligine devredebilir miyim , devredebilirsem nasıl ?

Passo.com.tr'den devredebilirsin.
  • iyiymis bunu ogrendigimiz iyi oldu tek seferlik uygun bir meblaya alma secenegi olsaydi her yil passolig uyelik ucreti odemeseydik daha iyi olurdu alip almamakta kararsizim bu yuzden

• fb-gs maçına ben talibim 50 tl verebilirim ama bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayastefanos2007

fb-gs maçına ben talibim 50 tl verebilirim ama bilginize

Birader kulübün sisteminden hiç uğraşmadan kiralasan kale arkasına bile 60 TL geliyor sistem otomatik olarak yüklüyor
    Ben 150ye vericem.
  • fener maçına arkadaşımda kombinesini verecekmiş daha doğrusu kiralayacakmış. Lazım olursa bana ulaşabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.