Şimdi Ara

PASSOLİG VE GSBONUS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
7.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar gs mobile yada kredi kartım yok. cuma gününe bilet kalırmı sizce? Yoksa bir hat alsammı. Yurtdışından bir misafirimize alacağım mahcup olmayalım.
  • Ben kaç gündür kartı olup da kullanmayacak birini arıyorum. Cumaya ucuz yerler kalmaz bence. Hatta bütün biletler yarın da bitebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Öncelikli satış açıldığında eğer GSmobil var ise cep telefonunuza gelen şifre ile eğer GSbonus var ise kart sahibinin TC si ile passo.com.tr adresinden biletler öncelikli satışa çıktığında alabilirsiniz! Normal bilet alır gibi alıyorsunuz tek fark öncelikli satışta ya bonus kartın sahibinin tc si yada gsmobil şifresini girmek geri kalan tüm adımlar aynı!

cevap için teşekkürler
    son bir sorum olacak bir yakınımın gs bonus kartının önceliğinden yararlanacağım, benim passolig kartım passolig cüzdan ön ödemeli kartı, ben biletimi alırken bu önceliğini kullanacağım gs bonus kartıyla mı ödemeyi yapıyorum, yoksa gs bonusun sadece öncelik hakkından yararlanıp, normal bilet alırken yaptığım gibi önce passolig kartıma para transfer edip bilet alışverişimi mi yapıyorum? yani buna göre yakınımdan kart ile alışveriş yapabilmem için bilgilerini isteyeceğim, normal passolig kartıma para yükleyip almam gerekiyorsa bilgilere ihtiyacım olmayacak sadece tc no yeterli oluyormuş dediğinize göre.

cevaplarsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar kesin bilgi bu sefer, 22 Mayıs'ta 11'e kadar GS Bonus ve GSMobile öncelikli satış, 11'den sonra herkese açık satış olacak.
  • Kaynak Passolig'in sitesi
  • 15000 kontenjan varmis. 22 sinde 11 den sonra yer kalir insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana biletlerin bu gün çıkması mantıklı gelmiyor.Daha önce Galatasaray resmi sitesinden bilet çıkış tarihi ve fiyatlar için açıklama yapılırdı.Hala ortada bişey yok.

Ayrcıa passoligde ayın 22sine kadar gs bonus öncelikli diyor ama başlangıc tarihini girmemişler çok saçma.
  • TheDodO kullanıcısına yanıt
    Bugün çıkmasa ne zaman çıkacak ki bu biletler. Şurda maça kaç gün kaldı, valla olur da bugün çıkmazsa çıldırırım 24 saatten fazla oldu uykusuzum bileti alıp uyuyacağım
  • Arkadaslar bir arkadasimin gs bonus kartini buldum ama zamaninda kombine almis. Ben bunun tc sini girerek bilet alabilirim degilmi? Birde sadece tc giriyoruz degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsbonusun tek işlevi tcyi girip size öncelik sağlaması sonrası aynı işlemler, parayı falan passokarttan çekiyor yine, öncelikli olarak da bugün 15.00de çıkacak diye duydum, en ucuz bilet 110 tl, kolay gelsin
  • Arkadaşlar Merhaba,

Yarınki maç biletleri için, GSMobile şifresine ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.