Thank you for providing all the necessary information to verify account ‘*****’. Now, please send another ticket with your new password. Note: All passwords can only be one word and may not be more than 10 characters in length; they also cannot contain any punctuation marks and/or non-standard characters (ex: ö, ý, ü, t, d, ç). Once an appropriate password has been submitted we will make the requested changes to this account. I apologize for any inconvenience this may have caused. Thank you for playing Knight Online and happy hunting!
- Knight Online Customer Support, CSR katau
Diye bir cvp geldi şimdi bunun karşılığında nasıl bir ticket yollamalıyım ingilizcem fazla iyi değil yardım edebilecek varmı acaba
Bende Attım AYnı Öle Bişiler Yolladılar. Dahada Atmadım.
Bilen varmı cidden son 1 ay oynamıcam arkadaşlarda PassWord yi biliyo benim ^^ondan değiştirmem lazım
bilgilerin doğru ama galiba istediğin yeni paralo da türkce karakter var yada onlar öyle algılıyor ilk ticketi tekrar yolla yeni parala kısmına baska bi paralo yaz türkce karakter olmasın 10 karakteri geçmesin ve hem rakam hemde harf olsun şifrenin içerisinde emin ol değişecektir
@medcezir81
Teşekkürler ama hem türkçe karakter yoktu hemde numara ve harf vardı içinde ama 11 karakterdi
Bende yeni degistirdim sifremi 10 haneli istiyorlar sifreyi 10 haneli bir sifre sec 3 gün icerisinde degisiyor sifre
Diyorlarki
parolanda türkçe karakter (ı-ç-ö-ü-ş) olmayacak ve 10 karakter bulunacakmış
quote:
Orjinalden alıntı: Forever Freedom
Bende yeni degistirdim sifremi 10 haneli istiyorlar sifreyi 10 haneli bir sifre sec 3 gün icerisinde degisiyor sifre
0 3 gün içersinde chara girmememiz mi lazım ????
quote:
Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE
quote:
Orjinalden alıntı: Forever Freedom
0 3 gün içersinde chara girmememiz mi lazım ????
hayır tabiki giriceksin şifreni 10 haneli birşey yap 3 gün içerisinde degişir şifren bu arada oyuna girebilirsin
iyi o zaman ben çalışmalara başlayayım :)) kaçgündür bu cevabı bekliyodum
quote:
Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE
iyi o zaman ben çalışmalara başlayayım :)) kaçgündür bu cevabı bekliyodum
İlk önce bilgilerin dogrulanması lazım ama Ben 5 gün içerisinde degiştirdim şifremi inş. sizinkide çabucak deişir
bilgilerim dogru daha 2 gün önce gold pre aLdım herşey tamam ama sadece char bugda kalır felan diye korkum wardı bakalım artık işallah deişir en kısa zamanda
inş olur
Herkese çok teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme