Bildirim
Pasta - Cila
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pasta Poliş işlemi aracındaki çok hafif çizikleri giderebilir ama çok hafifleri.
Boyasına asla zarar vermez aksine korur.
Düzgün bi yerde kaliteli malzemeler kullanılarak yapılmasına dikkat et. -
çizikler derin ise gidermez rötuş yapman lazım.
boyaya zarar vermez ama biraz aşındırır tabi.yoksa çizikleri nasıl kapatsın. -
Aracın boyasının korunmasını , ve mıcırlı yollarda giderekn dan dun taşlargelip boyayı zedeleme durumların boyanın ordan kalkıp küçük paslekelerinin rtaya çıkmasını önler tahmince ve bence her 3 ayda bir pasta cila uygulanmalı.
Ben şimdi baharda bizim burda bir oto yıkama var , herşeyi yapıyorlar çok güzel bi yer oraya götürecem arabayı baştan aşağı bir temizleteceğim ve pasat cila çektirecem geren yerlere de rütuşlama yaptıracam .
Pasta cilayı kendim yapayım dedim çok zor çokkk . Bende bagajda bir kutu jila duruyor onnla küçük çizikleri, zift lekrelini gideriyom. Polish faln gilireinden bişey yazıyor üstünde.
-
autoking yaptır bence hem arabayı korumuş olursun hemde güzel bi görüntü sağlamış olursun. fiyatı da gayet uygun konya bayisi benim tanıdığımdı 60 milyona yaparız dediler -
ben ankrada sonax boya koruma tarzı bişe yaptırdım.
sahibinide tanıyorum
91 model honda civic boya koruma yaptırdım aracı tanıyamadım
ve her yıkamada pırıl pırıl oluyordu.
ayrıca ufak tefek çizikler kayboldu.
bu iş elle sanayide yapılamaz diye düşünüyorum
uzman kadro şart -
GOOGLE'DA ARAMA YAPARKEN SİTEYİ GÖRDÜM VE MESAJLARI OKUDUM.. ÇOK BEĞENDİM.. ÜYE OLDUM.. ANCAK NASIL MESAJ YAZACAĞIMI TAM BİLEMEDİĞİM İÇİN BU ŞEKİLDE GÖNDERİYORUM.. UMARIM CEVAPLAYABİLİRSİNİZ... ARABAMA DÜN AUTOWAX'TA TAM KORUMA YAPTIRDIM.. YAĞMURDA VE GÜNEŞTE KALARAK OTO KORUMANIN BOZULMASINI İSTEMEDİĞİM İÇİN ARABAMI, ARKADAŞIMIN KAPALI GARAJINDA BİR GÜNLÜĞÜNE BIRAKTIM.. OTO KURAMA YAPILDIKTAN SONRA ARACIN 1 HAFTA SÜREYLE YAKINMAMASI GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM... PEKİ BU BİR HAFTALIK SÜREDE ARACI HİÇ KULLANMAMAK VE KAPALI OTO PARKTA BULUNDURMAK İYİ OLUR MU? BU BİR HAFTA İÇİNDE YAĞMUR, GÜNEŞ, TOZ VS.. OTO KORUMAYA ZARAR VERİR Mİ? BUNLAR BOYA KORUMAYI DALGALANDIRIP, ETKİSİNİ AZALTIRMI? NE YAPMAK LAZIM??? LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN -
kardeş hoşgeldin ayrıca hayırlı olsun,
ne kadara mal oldu tam koruma işlemi??
++Otomobil bölümü kuralları :
http://forum.donanimhaber.com/m_7234282/tm.htm
++Kullanabileceğiniz kapsamlı KISAYOLLAR : (ilgili topiğe burdan ulaşabilirsiniz)
http://forum.donanimhaber.com/m_7396342/tm.htm
++Önerileriniz için :
http://forum.donanimhaber.com/m_7206202/tm.htm
NOT : Eğer haklı sebeplerinizden dolayı topiğinizin açılmasını istiyorsanız bize pm atabilirsiniz.....
iyi forumlar....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnt1907 -- 3 Temmuz 2006; 12:20:44 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dsg şanzıman yağı ne zaman değişir
- bijon tamirini kim yapar
- uzun yolda araba su eksiltiyor
- continental 4 mevsim lastik yorumları
- cam suyuna antifiriz konulur mu
- bugatti tourbillon
- renault 2. el fabrika
- jeep avenger fiyat
- toyota"nın en çok tutulan modeli hangisi
- seat ateca 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X