Şimdi Ara

pasta - cila markası tavsiyeniz??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
116.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sagiroda

Bugün facede gördüm mequiars marka pasta cila 90 tl ye yaparım diyor, caddy benim araç beyaz renkte 2012 model daha önce hiç bakım yapılmadı.

Diğer ilandada başkası şöyle yazmış

Kullanmış olduğum ürün G3 PASTA

Aracınızın ilk günkü fabrika çıkış haline çeviriyoruz.

Aracınıza ilk tur pasta 2. Tur cila atıyorum.

Gelen müşterilere özel tampon ve lastik parlatma işlemimiz ücretsiz hediyemizdir. 150 tl işlem ücreti.

150 verip diğerine mi yaptırayım
    90 tl 3 saat sürer diyor bana fazla ucuz geldi fiyatı.

Alıntıları Göster
    Hocam acil kaç oralardan. İç dış yıkama olmuş 30-35 lira. Pastada araba 2 kere yıkanıyor minimum 70 lira yıkama parası zaten. Kurban olayım kanmayın bunlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karrizima

Hocam acil kaç oralardan. İç dış yıkama olmuş 30-35 lira. Pastada araba 2 kere yıkanıyor minimum 70 lira yıkama parası zaten. Kurban olayım kanmayın bunlara.

Alıntıları Göster
    G3 ile 250 tl ye yapacak birisi bu fiyata nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Caddy gibi büyük bir araca göre çok ucuz fiyat.Fakat kaliteli bir işlemin minimum 500 tl den başlaması gerektiğini unutmayın.Farecle G3 pasta çok kullanılan fakat kaliteli bir pasta değil bence.Beyaz opak araçta çok yüzey aşındırılmadan 3d 501 veya Meguiars 105 pastası üzerine kaliteli bir cila uygulatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ

Caddy gibi büyük bir araca göre çok ucuz fiyat.Fakat kaliteli bir işlemin minimum 500 tl den başlaması gerektiğini unutmayın.Farecle G3 pasta çok kullanılan fakat kaliteli bir pasta değil bence.Beyaz opak araçta çok yüzey aşındırılmadan 3d 501 veya Meguiars 105 pastası üzerine kaliteli bir cila uygulatın.
    Cila hangi marka tavsiye edersin?

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Benim sevdiklerim 4 ürün: Meguiars M26 , M21, Hd Poxy veya 3D Carnauba Wax.Ama tercih sizin...
  • bozcu B kullanıcısına yanıt
    Aracım renault fluance daha önce ki araçlarıma pasta cila attım fakat bu sefer menzerna kullanmak istiyorum aracım da bez çizikleri var menzerna nın hangi serisini öneriyorsunuz

• bozcu B kullanıcısına yanıt
    Aracım renault fluance daha önce ki araçlarıma pasta cila attım fakat bu sefer menzerna kullanmak istiyorum aracım da bez çizikleri var menzerna nın hangi serisini öneriyorsunuz

• Menzerna nın hangi serisini kullanmalıyım yardımcı olur musunuz

• Araba bu sekilde arkadaslar bu izleri kapatacak bir pasta cila vs onerirmisiniz.
    Bu islerden hic anlamamda yatdimci olursaniz sevinirim.

pasta - cila markası tavsiyeniz???

• 3m wax olarak iyidir.
  • C sütununda olan sanki vernik yanıgı yada atması gibigeldi.

Pasta cila ile genelde tırnak takılan çizikler gitmez gidermeye çalışırsanız ya vernigi çok inceltirsiniz yada vernigi kaldırıp boyaya geçersiniz.Rotüş işlemi ayrı.Sizin aracınızın boyası çok yıpranmış ayrıca boya kalınlıgı ne durumda fazla aşındırılıp sonra vernik açılmasın.

Tırnak takılmayan çiziklerin büyük çogunlugu gider boyanın görünümü bundan iyi olur.Ama c sütununda olan kısımda çizikten ziyade vernik atmış yada yanmış.Onun çaresi yok.

En önemli şey boya kalınlıgı ne durumda ve çiziklerin durumuna canlı bakmak lazım resimler yetersiz.

Tabi işini bilen ellerde düzgün bir uygulama ile olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.