Petite / Bon Apetite/ Puffy + Pastry gibi tatli bir sey olabilir. Eger gercekten begenirsen otuz lirayi pastanene gelecek ufak sokak cocuklari icin kullanmani isteyecegim. Simdiden hayirli olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Bozkır
quote:
Orijinalden alıntı: KafasıGüzel
Benim nacizane fikrim pastaci, pastaburada, pastanedunyası falan gibi isimler hiç akılda kalmıyor.
Bir marka-özel isim oluşturmak daha mantıklı geliyor. Entel, dantel isimler ya da daha akılda kalıcı
ilk önce web üzerinden butik pasta, özel sipariş pasta vs satışı yapacak sonrasında ise ilk şubesini açacağımız pastane için isim arıyoruz. Her türlü isim önerinize açığız. İngilizce de olabilir. Beğenilen isim sahibine 30TL gönderilecektir. nakit, kontör, şans oyunları fark etmez.
Önerilerinizi bekliyoruz.
pasta forum
Pastahane yada E-pasta .
quote:
Orijinalden alıntı: Julimezar
Pastahane yada E-pasta .
paspastane
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bozkır
quote:
Benim nacizane fikrim pastaci, pastaburada, pastanedunyası falan gibi isimler hiç akılda kalmıyor.
Bir marka-özel isim oluşturmak daha mantıklı geliyor. Entel, dantel isimler ya da daha akılda kalıcı
Hemşehrim uzun zamandır görüşemiyorduk ilk fırsatta görüşelim. Aklımda bi yatırım fikri var ortak olursun belki. Artık maddi sıkıntın yok gördüğüm kadarıyla @Bozkır
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Şirketi borsaya açacakmışsın diye bir dedikodu duydum. Alalım üç beş kağıt