bugun premıum bıttı. almadan bı gırebılırmıyım dıe deneyım dedım, yenı gelen patch sanırım non pre ıle ılgılı. oyuna gırdıgınızde servere tıklıyosunuz connec ve pesınden non pre dıyo, ıkıncı tıklamada (baska serverlara gırıp back yapanlar ıcın) dırekt non pre dıyo, yanı connect gelmıyo
Denemedi İnş Öle Değildir Ben Hep Öyle Giriodum
ya arkalr yeni char açtım pre yok
wallahı bılmıyorum ama o taktıkle gırmeye calısayım dedım, adamlar bızım forumu mu takıp edıyolar ne hemen patch getırmısler. bır defa non pre uyarısı aldım connect yazdıktan sonra ve ıkıncı denememde connect yazmadan dırektnon pre uyarısı geldı... yanı premıum sart gercı sabah bıttı benım pre aldım ıkı uc saat once, premıumu olmayanlar ıcın kotu oldu sanırım....
murat sen presiz hiç girmemişsin heralde zaten eski patch ta ilk tıklayş conecting ikincide conecting çıkmıyordu ..
Sende oyuna çık gir bu kadar basit...
quote:
Orjinalden alıntı: EyLanxtiN
murat sen presiz hiç girmemişsin heralde zaten eski patch ta ilk tıklayş conecting ikincide conecting çıkmıyordu ..
hayır premıum olmadan bayaa bı takıldım. baska bı char daha var bende, onula logın olmayı denerken ıkıncıde yıe connectıng ve non pre verıyodu. ama yenı patchın pesındn gıreyım dedım, ılkınde connect non pre, ıkıncısınde sadece non pre bu takıldı benım gozume..
saolun ii bilgiler
quote:
Orjinalden alıntı: muratgencel
bugun premıum bıttı. almadan bı gırebılırmıyım dıe deneyım dedım, yenı gelen patch sanırım non pre ıle ılgılı. oyuna gırdıgınızde servere tıklıyosunuz connec ve pesınden non pre dıyo, ıkıncı tıklamada (baska serverlara gırıp back yapanlar ıcın) dırekt non pre dıyo, yanı connect gelmıyo
Premiumlu olduğun için yeni öğreniyosun sanırım Hep vardı bu
quote:
Orjinalden alıntı: AppendiX
quote:
Orjinalden alıntı: muratgencel
Premiumlu olduğun için yeni öğreniyosun sanırım Hep vardı bu
hayır arkadasım yazdıklarımı ıyı oku...
Çakal abi bunlar çakal
wallada ben zarzor giriyom
hyr kalkmamıs o ben back yapıp giriyorum simdi de denedim yine girdii
Evt Bnde Back Yapıp girdim.
quote:
Orjinalden alıntı: CKL
Evt Bnde Back Yapıp girdim.
bende olmadı bir türlü
quote:
Orjinalden alıntı: ilkeeerrr
hyr kalkmamıs o ben back yapıp giriyorum simdi de denedim yine girdii
Evet hala duruyor ben girmeyince dier servere girioyorum back yapııorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme