Şimdi Ara

Patch 2.1.0 Tatmin etti mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet ptr ile deneme fırsatı olanlar sizce patch beklentilerinizi karşıladı mı ?

şahsen benim için baya bir hayal kırıklığı oldu daha fazla şey bekliyordum.

• daha ptr yeni çıktı, ne ara hayal kırıklığı oldu :) zaten gelecekler de belliydi, hatta fazlası vardı. dediklerini yapmadılar mı? yaptılar, beklenti ile verilen aynı şey sonuçta...

ne bekliyorsunuz bilemiyorum oyundan... bir patchle yeni oyun mu yapsınlar?
  • Etmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

daha ptr yeni çıktı, ne ara hayal kırıklığı oldu :) zaten gelecekler de belliydi, hatta fazlası vardı. dediklerini yapmadılar mı? yaptılar, beklenti ile verilen aynı şey sonuçta...

monk al-ma-mış

nokta
  • quote:

daha ptr yeni çıktı, ne ara hayal kırıklığı oldu :) zaten gelecekler de belliydi, hatta fazlası vardı. dediklerini yapmadılar mı? yaptılar, beklenti ile verilen aynı şey sonuçta...

+1. bu patchin en buyuk bombasi ladder. ama suanda da ladder aktif degil.. ayrica legendary gemler filan henuz ptr sunumuna cikmadi.... suan icin normal oyundan tek farki; Greater rift.... onunda diger riftlerden farki yok.. sadece zamana karsi oldugu icin heyecanli olur...(tabi publicte bir tane yavas eleman varsa, bu heyecan sinir olur:) )

ama bi ladderi aktif etsinler o zaman gercekten test ederiz... Bu baslik icin henuz erken

• quote:

ptr yeni çıktı ama şuan olanın üstüne fazla bir şey eklenmicek. bir o yeni gelecek soketler var o da oyuna öyle büyük bir değişlik katmez gibi geliyor.en azından karakterler arasında ki uçurumu kapatırlar diye düşünüyordum. ama şuan gözüken durum diyelim bir class diğerlerinden geri kalmışsa direk skilleri ikiyle çarpıyorlar hiç bir test etme hiç bir bakalım nasıl oldu diye gözden geçirmiyorlar sanırım. en azından böyle bir hava var ki forumdaki blue postlara bakınca öyle olduğu gözüküyor. direk forumdaki ağlayanlara göre hareket ediyorlar. ayrıca greater riftlerden de umutluydum ama daha 3-4 tane yapmış olmama rağmen sıkmaya başladı. oyundaki temel sorun loot sistemi onu baştan düzeltmeleri lazım. yüksek tormentten daha iyi(iyi derken t1den düşen itemın üst limiti 500 int oluyorsa t6dan düşenin üst limitinin 750 olması lazım gibi.) item düşmesi lazım ki oyun şimdi olduğu gibi 1-1.5 ayda bitmesin.aşama aşama giderse bu şekilde t1den item toplayıp sonra t2ye geçiceksin ordan toplayıp t3 falan derken oyun daha uzamış olacak ve daha keyifli olur diye düşünüyorum.

leader konusuna gelmiyorum zaten tam bir fiyasko.

travis day'den baya umutluydum ama o da eline yüzüne bulaştırdı işleri. artık yeni ek pakelte yada diablo 4'le anca düzeltirler bu sorunları.

ama bekleyip görücez belki beklenemedik değişiklikler yapabilirler 2.1 çıkmadan yada çıktıktan sonra.

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    ptr'nin tam olarak kapanış tarihi belli oldu mu hacı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

ptr yeni çıktı ama şuan olanın üstüne fazla bir şey eklenmicek. bir o yeni gelecek soketler var o da oyuna öyle büyük bir değişlik katmez gibi geliyor.en azından karakterler arasında ki uçurumu kapatırlar diye düşünüyordum. ama şuan gözüken durum diyelim bir class diğerlerinden geri kalmışsa direk skilleri ikiyle çarpıyorlar hiç bir test etme hiç bir bakalım nasıl oldu diye gözden geçirmiyorlar sanırım. en azından böyle bir hava var ki forumdaki blue postlara bakınca öyle olduğu gözüküyor. direk forumdaki ağlayanlara göre hareket ediyorlar. ayrıca greater riftlerden de umutluydum ama daha 3-4 tane yapmış olmama rağmen sıkmaya başladı. oyundaki temel sorun loot sistemi onu baştan düzeltmeleri lazım. yüksek tormentten daha iyi(iyi derken t1den düşen itemın üst limiti 500 int oluyorsa t6dan düşenin üst limitinin 750 olması lazım gibi.) item düşmesi lazım ki oyun şimdi olduğu gibi 1-1.5 ayda bitmesin.aşama aşama giderse bu şekilde t1den item toplayıp sonra t2ye geçiceksin ordan toplayıp t3 falan derken oyun daha uzamış olacak ve daha keyifli olur diye düşünüyorum.

leader konusuna gelmiyorum zaten tam bir fiyasko.

travis day'den baya umutluydum ama o da eline yüzüne bulaştırdı işleri. artık yeni ek pakelte yada diablo 4'le anca düzeltirler bu sorunları.

ama bekleyip görücez belki beklenemedik değişiklikler yapabilirler 2.1 çıkmadan yada çıktıktan sonra.

Başlatmasınlar yeni ek paketine

• blizzard oyunlarinda hicbir patch tam tarihi belli olmaz..:( soon derler.. yani yakinda... cem yilmazin comic soon (komiksin) benzetmesi yapasi gelir adamin:P
  • Abi bak ramazanda içilmez, içersende aleni bir şekilde burada belli edilmez. Daha çıkmamış bir şeyin nasıl tatmin ettiğini zannediyon. Allah için hayatında twicth açtın mı? Adamlar nası değişiklik yapmış greater riftin nası zor oldugunu gördün mü?Yaw biraz büyüğün lam böyle entersan başlık açılmadan önce soğuk bir duş alında mantıklı düşünün...

http://www.twitch.tv/directory/game/Diablo%20III%3A%20Reaper%20of%20Souls
    http://www.diablofans.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmet86 -- 2 Temmuz 2014; 3:22:37 >

• Bu ros tan sonra bi datmin olma istegi , datmin olmak , datmin olana bakip datmin olma furyasi basladi. Umarim datmin etmisimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmet86

Abi bak ramazanda içilmez, içersende aleni bir şekilde burada belli edilmez. Daha çıkmamış bir şeyin nasıl tatmin ettiğini zannediyon. Allah için hayatında twicth açtın mı? Adamlar nası değişiklik yapmış greater riftin nası zor oldugunu gördün mü?Yaw biraz büyüğün lam böyle entersan başlık açılmadan önce soğuk bir duş alında mantıklı düşünün...

http://www.twitch.tv/directory/game/Diablo%20III%3A%20Reaper%20of%20Souls
    http://www.diablofans.com/

öncelikle kimin büyümesinin gerektiği ortada üslubunu bir düzelt yorum yapmadan önce. yukarıda ne dememişim "sizce beklentilerinizi karşıladı mı?" senin karşıladıysa karşıladı yaz şu sebepten dolayı yaz geç. niye bir laf sokma çabası harcıyorsun onu anlayamadım ? ikinci olarak ; ptr çıktığı günden beri ptr'ı test ediyorum o yüzden bana twitch'ten yada başka siteden link vermene gerek yok senin gibi internetten bakıp haybeye yorum yapmıyorum.(twicth değil twitch bu arada) oyunu eleştireceğiz ki oyun daha da iyi yerlere gelsin severek eğlenerek oynayalım. burada blizzard'ın avukatı gibi ona buna laf sokacağına bir bak oyunda neler eksik nelerin olması lazım diye. fan boyluğu bırakın artık.

beğenmiyorsan oynama gibi liseli yorum da yapmazsın umarım. diablo sevdiğim bir seri ve daha iyi olması için yapıcı eleştiride bulunmak şart.(diablo'nun official forumlarında da konu açtım dhden oyunu mu kurtaracaksın demeyin sonra.)

• daha almadım karasızım eleştiri ve yorumları inceliyorum
    lvl 60 da bıraktım.6ay olmuştu el çekeli.
    tekrar düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

daha almadım karasızım eleştiri ve yorumları inceliyorum
    lvl 60 da bıraktım.6ay olmuştu el çekeli.
    tekrar düşünüyorum.

valla bana kalırsa hiç bulaşma derim ama tabi karar senin. youtubedan gameplaylere bakabilirsin.
  • başkası için kötü olsada ben hala seviyorum karar senin
  • monk ölüyor beyler exploding palm da değişiklik olacakmış zaten bir ayağı çukurda olan class ı yakında bitirecekler . classı oyundan silseler de şu işkence bitse
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

monk ölüyor beyler exploding palm da değişiklik olacakmış zaten bir ayağı çukurda olan class ı yakında bitirecekler . classı oyundan silseler de şu işkence bitse

cidden bir ayar çekemediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

monk ölüyor beyler exploding palm da değişiklik olacakmış zaten bir ayağı çukurda olan class ı yakında bitirecekler . classı oyundan silseler de şu işkence bitse

main imdi monk ama bırakalı baya oldu :) pek umudumda yok monktan. şuan için wd den başka oynadığım karakter yok. jade,pet ikiside akıyor :)
  • sıfır rework gelse skill seti yenilense keşke biz de rahatlasak . monk a olanlar ı gördükten sonra oyuna girmiyorum.
  • speedymaster S kullanıcısına yanıt
    oyle deme yaa cinliler greater rift level 100 de 9:15 surede bitirdiler. 4 tame monk... dun gece streamda izledim.. iki gozum cesme oldu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.