Şimdi Ara

Patch Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gün içinde server'lar kapalıydı. Biraz önce girmeyi denedim, "yeni bir patch geldi, oyun kapanıp patch yüklenecek" dedi. Tamam dedim, yalnız patch yüklenmeye başlamadan hata alıyorum. "Diablo iii çalışmayı durdu" hatası. Bunun nedeni ne olabilir ve çözümü nedir?

Ayrıca oyunu satın almadan önce, internetten indirip kurmuştum bilgisayara ve collectors edition kuruluydu. Sonra satın alıp, standart edtion accountuyla oynuyordum. Bu yüzden bir sorun olabilir mi?

Peki şu an ki kurulumu kaldırıp, kendi dvdsinden oyunu tekrar yüklesem, mevcut çarım da silinir mi?

• o kadar uğraşmana gerek yok. Sanırım oyunun kurulu olduğu yerde patch isimli bir dosya var onu silip tekrar masa üstünde oyunu çalıştırman yeterli.
  • Şuan evdeki bilgisayarda açtım, 'updating tools %0'da bekliyo bayaadır???
  • "Sanırım yarına kadar eu için patch aktif olmayacakmış. O yüzden yüklenemiyor. Us serverı için patch yüklenebiliyor, eu olup us de oynayanlar da patchi yükleyebiliyor yalnız oluna giremiyolar. Eu dakiler zaten patch i yükleyemiyor. Us de bu arada oyuna giremiyormuş heralde.(çok saçma, karışık bir şey çıktı, blizze ne laf söylesek az) us bu akşama, euda yarına kadar oyuna giremeyecekmiş."

Forumlarda tek tek hataları dolaşıp edindiğim bilgiler bunlar, bilmem ne kadar doğru ne kadar yanlış ama sonuç itibariyle şu an oyuna giremiyorum.

edit: Çoğu kişi eu ve us'de oyuna girebildiğini söylüyor, çoğu kişi hatalarla boğuşuyor. serverlar açık mı, kapalı mı, ne olaylar dönüyor hiç anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deftonic -- 19 Haziran 2012; 19:02:14 >
  • Ben de de problem var oyunu açıyorum login olduktan sonra oyunun güncelleştirmesi var dio oyun kapanıyor sonra APPCRASH =(
  • Oyuna giremiyosanız sebebi US clienti yüklemiş olmanız. US güncellemesine göre patch yüklediği için ve EU serverlerinin patchi henüz yüklenmediği için oyuna giremiyorsunuz
  • NE YAPMAMIZ GEREK PEKİ
  • Yarin oglene kadar bekleyeceksiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yada oyunu silip eu clientten tekrar yüklerseniz sorun olmaz (benim yaptığım gibi ) Silmedende oluyodur belki denemekte yarar var
  • Evet oyunu silmeye gerek yok. Log in olmadan önce, options'a girerek serverınızı eu yapın ki büyük ihtimal us serverında oynuyorsunuzdur. Ben sorunu çözdüm, ama çara yazık oldu :D
  • Aynen american a girmiyor ama diğerlerine giriyor. Karakter de american da. Bekleyeceğim sanırım =D
  • Aynı hatayı ben'de alıyorum fakat arkadaşlarım oynuyor,hata şundan kaynaklanmış eu serverinde oynayıp da us clienti indirmişim :[ şimdi tekrar gözüm yemiyor 15 gb indirmeye çok saçma olmuş bence oyun aynı değil mi sonuçta bir tıkla değiştirilebiliyor olması gerekiyor,şimdi işin yoksa bekle yarına kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.