Şimdi Ara

PaTeNt hakkında!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • maliyet 600 civarinda senin urunun benzer model yapildiginda ise itiraz hakkin var oda her itiraz hakkin 100 liradan başliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L0cKeD

maliyet 600 civarinda senin urunun benzer model yapildiginda ise itiraz hakkin var oda her itiraz hakkin 100 liradan başliyor.

600 lira demi yanlış olmasın yada sadece başvuru ve değerlendirme ücreti sadece geri kalanı kabul görürse felan mı bu kadar ucuz olduğunu zannetmiyorum itiraz olayı güzel tabi bide kabul edlirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

PaTeNt
    PaTeNt
    PaTeNt
    PaTeNt
    PaTeNt
    PaTeNt
    PaTeNt

• quote:

Orijinalden alıntı: cartel89

quote:

maliyet 600 civarinda senin urunun benzer model yapildiginda ise itiraz hakkin var oda her itiraz hakkin 100 liradan başliyor.

600 lira demi yanlış olmasın yada sadece başvuru ve değerlendirme ücreti sadece geri kalanı kabul görürse felan mı bu kadar ucuz olduğunu zannetmiyorum itiraz olayı güzel tabi bide kabul edlirse

toplam 600lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

toplam 600lira

http://www.uzmantv.com/patent-tescilinin-maliyeti-ne-kadardir
    İncelemeli bir Patent başvurusu, seçilen inceleme ve araştırma otoritesine bağlı olarak 1.850-3.500 USD arasında değişmektedir, incelemeli bir Patent başvurusunun belgeye bağlanma süresi ortalama 30 ila 40 aydır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mktrnk -- 12 Nisan 2012; 18:48:42 >

• çok iyi o zman cevap için çok saol ama araştırmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

quote:

quote:

quote:

toplam 600lira

http://www.uzmantv.com/patent-tescilinin-maliyeti-ne-kadardir
    İncelemeli bir Patent başvurusu, seçilen inceleme ve araştırma otoritesine bağlı olarak 1.850-3.500 USD arasında değişmektedir, incelemeli bir Patent başvurusunun belgeye bağlanma süresi ortalama 30 ila 40 aydır.

abartı... daha yeni patent aldim 600tl
    den aldım .

benin 7inci patentim fiyat ondan uygun ilk patent islemi icin 900tl den halledersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenSinan -- 12 Nisan 2012; 19:09:10 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.