Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Path Of Exile Ritual (Exalted orb) Satın Al 24 Mart 2021 04:10 1 1 Path Of Exile Ritual (Exalted orb) Merhabalar elimde bulunan exalted orbları satmayı düşünüyorum 1 Exalted orb = 1 TL İlgili arkadaşlar stok sorabilirler DM'den cep numaramı verebilirim Hesabım bulunan bankalar: Akbank, Ziraat, Garanti, İşbankası.Hiçbir zaman önce eşyayı teslim etmedim, etmeyi düşünmüyorum.Ücret hesabıma geçtiği anda satın alınan miktar teslim edilir.700 ve üzeri alımlarda Mirror Of Kalandra olarakta teslimat yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yalova Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Path Of Exile Ritual (Exalted orb) Path Of Exile Ritual (Exalted orb) Stok: 1300 Path Of Exile Ritual (Exalted orb) Path Of Exile Ritual (Exalted orb)