Şimdi Ara

Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.511
Cevap
12
Favori
94.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 tane 50% elemental damage veren node yokki Templar'ın bölgesinde ?

Duelist'in pasiflerinde değişikliğe gidilecek Chris tarafından kesinleşti. Onun haricinde power charge daha erişilebilir de olmalı bu konuya da değineceklerini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

3 tane 50% elemental damage veren node yokki Templar'ın bölgesinde ?

Duelist'in pasiflerinde değişikliğe gidilecek Chris tarafından kesinleşti. Onun haricinde power charge daha erişilebilir de olmalı bu konuya da değineceklerini düşünüyorum.

3 tane node toplam %50 veriyor. onu kastettim ben. Çok sıkışık durumda orası. Rahatça toparlanıyor. Güney tarafına göre kuzey tarafı çok daha fazla sıkışık. Araları biraz açmaları gerek. Duelist RT'ye ulaşana kadar çuvalla point boşa gidiyorken, bir Witch, Shadow ve Templar güneydeki başlangıçlara göre daha rahat hareket ediyor.

Dünkü hack olaylarından sonra önceliği bu alana verirler diye tahmin ediyorum. Güvenlik açısından birçok yenilik getireceklermiş.

• 2 arkadaş oyuna başlıcaz leyi olan varmı :/
  • key demek istediyseniz oyun açık beta su anda yani key gerektirmiyor doğrudan indirip başlayabilirsiniz.

#imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onepear -- 28 Şubat 2013; 7:31:04 >
  • Yurtdışındayım. kaldığım yurtta torrent gibi peer to peer paylaşım yapan sitelerden indirme yapıldığında direk 2 hafta ban yiyosun. netsiz kalmak istemiyorum. oyunun download sistemi torrent üzerinden mi? geçen lolde update ederken allow peer to peer transfer seçeneğini kapatmamışım az daha ban yiyodum. bilgisi olan var mı?
  • ekleyin arkadaşlar act2 geçtim 16 level shadowum

AbShdw

duelistim de var noob daha 6 level falan OreixKuarter
  • ranger kasıyorum şu anda 49 lvl Nick Leaderredflag ekleyin oyunda yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIendlessII -- 11 Mart 2013; 15:50:55 >
  • Oyunu 71 lwl de bitirdim çok mutluyum. güzel oyun tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNerd

Oyunu 71 lwl de bitirdim çok mutluyum. güzel oyun tavsiye ederim.

bitirdim derken? hani bende 42 lvllarda felandımda, harita düşüyor onlarla oyun devam ediyor diye biliyordum. Hatta aynı haritaları 3 ünü trade de verince, üst lvl ını veriyor felandı.
  • yokmu oynayanlar party atalım beraber
  • saçma sapan patchler atan oyun, act 3 te solo bile kasamıyorum. o kadar fps düşmesi oluyor inanamıyorum ya

ben yine pes ve lol'e devam.
  • quote:

Değişiklik derken hocam? Şuan bence gayet güzel pasifleri bozacaklarmı yoksa dahamı iyi olucak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

quote:

Orijinalden alıntı: TheNerd

Oyunu 71 lwl de bitirdim çok mutluyum. güzel oyun tavsiye ederim.

bitirdim derken? hani bende 42 lvllarda felandımda, harita düşüyor onlarla oyun devam ediyor diye biliyordum. Hatta aynı haritaları 3 ünü trade de verince, üst lvl ını veriyor felandı.

Bitti derken, Eternal Laboratory açıldı. Maplarla çok mutluyum. Bir adet maraduer ve bir adet duelist ile çok güzel oluyor oyun zevki. Ninjalık yapmam derseneniz beklerim her zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

quote:

Değişiklik derken hocam? Şuan bence gayet güzel pasifleri bozacaklarmı yoksa dahamı iyi olucak?

10.03 patch'iyle değişmeler oldu duelistin başlangıç yerinde, duelist tarafında puan harcayanlara da respec şansı tanındı. Şarjlar konusunda değişikliğe gidilmedi henüz.

Forumdan patch notlarını takip etmenizi öneririm, gerçi aynıları oyunu güncellerken de çıkıyor, çıkarmanız pek mümkün değil.

• selam arkadaşlar yeni başladım oyunda ses yok neden/nasıl.. sağolun
  • Forumdan arkadaşlarla ekleşelim partyler zevkli oluyor. nickname: gelgezek level 35 marauder.
  • Şu an itibariyle indirmeye başladım ranger açmayı düşünüyorum hayırlısı
  • ice shot la multiple shotu nasıl birlikte atıyoruz bulamadım aynı anda bastım ama atmıyor yardım ederseniz sevinirim :D
  • Bu oyun çıktımı ? 71 levelde bitirdim falan yazmış bazı arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

Bu oyun çıktımı ? 71 levelde bitirdim falan yazmış bazı arkadaşlar..

aman hocam dünyada mısın çıkalı çok oldu
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.