Şimdi Ara

Pathos Daki DamnedLer Kim ya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim ßu Adamlar Ya Czde Her yerde Karsıma CIkıyoLar Czde Hele Bowlndan AyrılmıyoLar.Keppere Kesıyolar SavasLarda Tam ßi tarikatLar.Bosuna Lanetliler Koymamıslar isimlerini...

• Kusura bakma ama reklam gibime geliyor...
  • bende reklam kokusu alıyorum...
  • Baba ßen Orc Um Onlar human Nasıl ßi rekLam olabilirki ?
  • reklam yasak lütfen..
  • ßeyLer Şaçma Şaçma Konuşmayin..RekLam DeiL Sadece ßu AdamLar Hakkinda ßiligisi OLan varmi diyo Sordum..REklam DiyoSun Pffff
  • Bi Serverden Geçmiş Grup oLabilir Tam bi BiLgiye Sahip diilim Patos Da Oynamadıgım İçin

Ayrıca Serverin Adıda Çok LoL oLmuş Patos

Çitos Da Çıkacakmı Acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oh ßeee Shape0dMYFeaR anLamiş ßeni.. ßen Sadece Adamlar Trikat gibi czde nereye ßaksam Damned ßu Adamlar Hakkında ßiligisi Olan varmı Dedım Herkez RekLam Diyor..Shap TŞk Sana :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shape0fMYFeaR

Bi Serverden Geçmiş Grup oLabilir Tam bi BiLgiye Sahip diilim Patos Da Oynamadıgım İçin

Çitos Da Çıkacakmı Acaba

işte buna gülünür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djats2 -- 9 Ağustos 2006; 14:04:19 >

• bi yerde gördüm de o kadar güçlü olduklarını bilmiodum malum daha eziğim
  • Yaf Zaten Kimse Güçlü DeiL Sanırım Ama adamlar 20 Kişi Rahat Var Hepsinin Nick in ßasında Damned Var Bowlndaydım Birini aldım Arkadasından 15 kişi Cıktı Adamlar Tarikat gibi :))
  • Damnedler biziz edanadan gectik buraya klanca bnm nickim DamnedSoul klanın lideriyim ayrıca tarikatlıkla ne alakası war ole geyigine bi isim koyalaım dedik bu oldu....biz daha cok czde apos doneriz repot veya bi ark bekledimizde bowl doneriz bu sayede baya bi boss dropu aldık daha iii olacamızı umuorm humanlarda pek saglam klan yok malum o yuzden biz aralarında yukselmek istiorz......SAYGILAR
  • bunlar reklam kokan hareketler Mike (bu gifi sevdim)
  • ne reklamı ne diyosunuz arkadaşlar konuyu açan adam kim bilmem ben son 3 gundur tum forumlarda bu muhabbet artık canım sıkıldı ben DamnedS3xy clan asistiyim. tarikatla felan alakamız yok .

edenadan patosa geçtik bizi tahrikat yaptınızya helal size
  • damned tarikatı
  • quote:

Orjinalden alıntı: i love this game!!!

bunlar reklam kokan hareketler Mike (bu gifi sevdim)

reklammı ne alakası war adam dior bn orcum ayrıca adam bizim hakkımızda bizi yucelten birseyde solememiş bnde buna cvp olarak yolladım onu eger reklam diorsan bu snn bilecegin birseydir ama reklama ihtiyacımız yok bunuda bole bilesin nasılsa pathosta adımızı biliorlar burda reklam yapmaya luzum yok

• belkide deildir reklam
  • quote:

Orjinalden alıntı: djats2

quote:

Orjinalden alıntı: Shape0fMYFeaR

Bi Serverden Geçmiş Grup oLabilir Tam bi BiLgiye Sahip diilim Patos Da Oynamadıgım İçin

Çitos Da Çıkacakmı Acaba

işte buna gülünür

Lol Olmuş

• edana yapamamıstır bunnar pathos yeni olcunca orada doritos pancoluk yapmaa başlamışlardır...
  • ben de clanınıza girebilir miyim daha 38 im ama kasarım yaw su an sadece kendı clanım var oyle kasmalık kurdum =) gel derseniz direk bozarım
    lvl 38 %60
    o0OVoLHulKO0o
    Rogue/assasian

gel dersenız gece gunduz kasarım :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.