Şimdi Ara

Pathos Gloves seçmesini bilmiyoruz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
25.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim magem var ardream bende ılk aldıgımda yanı glovesler ılk cıktıgında oyle dusundum ve mage sectım ama sonradan anladım ve suan seffaf yesıllerım takılı

Ama soyle bırsey var bence rogueler defans ıcın mage secmelerı lazım cunkı dd baslık olsun ske glass ıron fll antı rogue verıo ama mage de cok cıplak kalıolar. 550 600 cakıyorum coguna bence rogueler defans ıcın warrıor ve mage secse daha ıyı olur atack ta ta warrıor forewer

• quote:

Orjinalden alıntı: SUHUTLU

quote:

Orjinalden alıntı: MJ_Erkal

quote:

Orjinalden alıntı: T0rNaDo

kardeşim ben warriorum warrior olan atağı bastım çıkarınca ap azalıyo..ama defans basarken dediğin doğru

Gloves'in sana verdiği 2 özellik var. Birincisi, ne kadar olduğunu bilmiyorum ama sana bi miktar attack verir. İkincisi de herhangi bir class a karşı %3 daha fazla vurmanı sağlar. O yüzden çıkardığında attack elbet düşecektir ama sen warrior u seçtiğin için 2 gloves taktığında diğer warriorlara %6 daha fazla vurursun

400 vuracaksan warriora 424 vuracaksin cokmu onemli kafa yormaya degmez

mageye 1000 vuracaksan 1060 vuracaksin farkı soyle bana

katılıyorum hem kullanımı kısa süreli hemde pahalı bi item ona o kadar cash vermeye deymez

• quote:

Orjinalden alıntı: SUHUTLU
    400 vuracaksan warriora 424 vuracaksin cokmu onemli kafa yormaya degmez

mageye 1000 vuracaksan 1060 vuracaksin farkı soyle bana

Ben de ilk başta öyle düşünmüştüm ama deneyince gördüm ki görülen fark yazıldığı gibi değil. Mesela attack power %30 yazan belt'ler var ama onu takınca atağın %30 artmıyor di mi?
  • Güzel konu ama bence pathos gloves çok gereksiz. Şekil güzel ama değmez yani 1 ay bişey verdiğide yüzde 3
  • :D gzlbilgi tabi bilmeyene ben cıktıgından beri oyle kullanırom nerdeyse ardream charına 3 glove aldık 2 si mage 1 asas atacktı xD
  • Bence de almayın pathos glove...

Ama bilmeyip de almak isteyenler baksın buraya.Up.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Kullanmam arkadaş hem pahalı hem 1 aylık gereksiz birşey bence. Sonuçta seni kesecek adam patos kullansanda kullanmasanda kesebilir çok büyük değişimler farklar sağlamıyor...

ßencede. Alanların coqu şekilden yada meraktan alıyodur ztn.
  • YARALI Bİ KONU SAOL AMA OLDUKÇA YARARSIZ Bİ İTEM BENCEDE.
  • ilk önce senin dediğin gibi biliyordum asasıma rogue defans aldım
    sonra dedilerki yok öyle değil yanlış biliyorsun
    mage'ime defansı artar diye mage defans aldım
    ama ilk düşündüğüm şekil doğruymuş
  • 2000 ap olsun 100 ap artırıyor birde buradan bakın
    sadece vurdugun damage artmıyor Attack powerin de artıyor
    100 ap fark ediyo en az +70de

• quote:

Orjinalden alıntı: KinGaSSaS

2000 ap olsun 100 ap artırıyor birde buradan bakın
    sadece vurdugun damage artmıyor Attack powerin de artıyor
    100 ap fark ediyo en az +70de

Sadece bir classa karşı artması büyük bir kayıp.
    Örneğin roguea karşı alsan warrior,mage ve priestlere aynı damagei vereceksin.Çok faydalı bir şey değil bence bu yüzden.
  • Bilmiyordum Teşekkürler....
  • Saol kardes bende aynn öl yapıyodum:S bi işe yaramı bu diodum:S saolsın
  • yanlışınız war arkadaşlar sadece % 3 artmıo mesela ardream rogueme almıştım roguelere karşı def aldım sabit bi 10 def arttırdı ayrıca roguelerde daha az vurmaya başladı
  • çok teşekkürler bende yarım yamalak biliyordum benim arkda her çeşitten var yazık be 1 ayda bu kadar para deymez
  • Para Tuzağı

Ama Harbi Şekil Oluyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.