Şimdi Ara

Pathos rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk günden +7 shard için yorum yapamayacağım çok şanslı bir arkadaş sanırım ama +7, +8 hatta +9 chitine şaşırmamalısınız.

Neden ?

Öncelikle chitin şu anda middle class. ve görevlerden 5 parça +5 olarak veriliyor.

multi olduğunu düşünürsek, adam 1 parti rogue ile 3-4 saatte belkide daha az premium olmadan yaklaşık 35-40 adet +5 chitin elde ediyor. 35 40 adet +5 cihitnden en en az 5 tanesi +7 olurki o da şanssız iseniz. trinada varsa +8 de yapılır, sırf chitin kasmış iseniz +9 bile denersiniz.

Ek olarak nakit farmı yapan adamlar +5 chitin buyu açarlar 100 150 k dan millet pot parası için atar geçer. oradanda toplarsınız. pre+peri+noah sc ile çok kısa sürede direk nakitte kasabilirsiniz
    çöp slotunda en az bronze pre ile de kasabilirsiniz. hob,aoc busda kasabiliriniz. onuda geçtim kasılan nakitle direk npcdende bus alırsınız.

yeterki sermaye yapacağınız paranız ve botunuz olsun. ek olarak harcayacağınız vakit ve bilgisayarlarınız.

gm efendiler ban atıyor ama komedi ban. adam gidiyor ape ban atıyor, lycan ban atıyor. yahu git hornet, çöp banlasana sen. apede kasan adam beli levele kadar pre bile almaz. çöpteki adam presiz kastığı para tatmin etmez mecbur pre alır. preli charlarını banla bak ne oluyor o adamlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 11 Şubat 2016; 12:30:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

ilk günden +7 shard için yorum yapamayacağım çok şanslı bir arkadaş sanırım ama +7, +8 hatta +9 chitine şaşırmamalısınız.

Neden ?

Öncelikle chitin şu anda middle class. ve görevlerden 5 parça +5 olarak veriliyor.

multi olduğunu düşünürsek, adam 1 parti rogue ile 3-4 saatte belkide daha az premium olmadan yaklaşık 35-40 adet +5 chitin elde ediyor. 35 40 adet +5 cihitnden en en az 5 tanesi +7 olurki o da şanssız iseniz. trinada varsa +8 de yapılır, sırf chitin kasmış iseniz +9 bile denersiniz.

Ek olarak nakit farmı yapan adamlar +5 chitin buyu açarlar 100 150 k dan millet pot parası için atar geçer. oradanda toplarsınız. pre+peri+noah sc ile çok kısa sürede direk nakitte kasabilirsiniz
    çöp slotunda en az bronze pre ile de kasabilirsiniz. hob,aoc busda kasabiliriniz. onuda geçtim kasılan nakitle direk npcdende bus alırsınız.

yeterki sermaye yapacağınız paranız ve botunuz olsun. ek olarak harcayacağınız vakit ve bilgisayarlarınız.

gm efendiler ban atıyor ama komedi ban. adam gidiyor ape ban atıyor, lycan ban atıyor. yahu git hornet, çöp banlasana sen. apede kasan adam beli levele kadar pre bile almaz. çöpteki adam presiz kastığı para tatmin etmez mecbur pre alır. preli charlarını banla bak ne oluyor o adamlara.

multiclient ban sebebi,zaten hileye hurdaya gireceksek adam koxpla da kasar,benim başlıkta da dediğim yönetimin işin içinde parmağı olması,eğer sen pre çekti diye multiclient-koxp(genie değil şu koşarak vurulan) vb. illegal programlar kullananları banlamıyorsan hileciyle iş birliği yapıyorsun demektir.Ben bırakalı yaklaşık 2-3 gün falan oldu,ben hala iddiamı sürdürüyorum,kesinlikle yönetimin item dağıttığını iddia ediyorum.
    Aksini kanıtlayabilecek varsa buyursun çıksın konuşalım.İlk gün o itemlere sahip olan adamlar şu an czde,piyasa gayet durgun,serverın kaçıncı günü oldu o ilk günkü itemler piyasada yok nedense?
    NTT'nin son vurgun yaptığını söylüyolardı,oyun eskiye dönüyor diye ümitlendik,maalesef haklı çıktılar adamlar ağır vurgun peşinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 11 Şubat 2016; 19:16:45 >

• Tahmin ettiğim gibi,malum forumda paylaşılan konu :
    +7 İLK KROWAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 12 Şubat 2016; 16:26:56 >
  • Rezalet falan yok. Chitinler busla değil middle classla basiliyor upgrade oranida busla aynı. +7 Chitin basmak %30 Serverda o kadar chitin görevleri varken ve acilden herkes chitinleri satiyor cop slotunda 10m kasiliyor saatte presiz. Nesi seni şaşırtıyor ?

Shardıda 30-40 kisilik clanlar birbirine ağır destek verip yapabilirler buda zor bir şey değil.
  • GS4Life duruyor mu hala pathosta?
  • ya hocam siz bu oyunu hala eskisi gibimi sanıyorsunuz millet oyunun .pusu oldu ne nerden çıkar nasıl item düşer nasıl gb kasılır hani çok abartı değil.çok insan var cypherda öyle 5bin tl 10 bin tl yatıran knight eski knight değil artık bizde oynuyozda neye oynuyoz bilmiyorum artık daha bugün vampiricle bi warriora 1.3k vurdum daha açılalı bi ay olmadı 13k canlı warriorlar geziyor ortalıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer00

Rezalet falan yok. Chitinler busla değil middle classla basiliyor upgrade oranida busla aynı. +7 Chitin basmak %30 Serverda o kadar chitin görevleri varken ve acilden herkes chitinleri satiyor cop slotunda 10m kasiliyor saatte presiz. Nesi seni şaşırtıyor ?

Shardıda 30-40 kisilik clanlar birbirine ağır destek verip yapabilirler buda zor bir şey değil.

Ya yazdıklarımı okumuyorsunuz ya da bu oyundan ekmek yiyorsunuz.
    İyi günler.
  • dc pre, dc flash, 57 grell görevi, hob goblin burası yeterli item yapmak için. organize bir clan ile rahatlıkla yapılabilecek itemler. sana drop atmıyor diye onlarca kişiye drop atmama durumu yok. steam topluluk merkezinde serverın birinde magenin birine ms'den hem rom hemde roc düşmüştü. konuyu bulamadım. bulursam editlerim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.