Şimdi Ara

PATHOS serverinde Itemler silindi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sabahki server problemlerinden sonra oyuna girdigimizde uzerimize savelenmis butun itemlerin silindigini gorduk.. bu itemler arasinda Atilladan kendi dropumuz olan warrior pendant ta war.. herhangi bir sekilde GM e ulasma sansimiz warmi? ayrica bu gunlerde ayni olaylari yasayan birileri varmi?

• ne zaman silindi benimki duruo bende pathos dayım
  • bende patosda oynuyorum ve aynı sey ark.a da olmus ve kastıgı explerde gitmiş ama bende bişi yok rolback olsa kastıgım expler ve bastıgım +7 sheller giderdi.. cok sanssızsınız kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItomeiII

bende patosda oynuyorum ve aynı sey ark.a da olmus ve kastıgı explerde gitmiş ama bende bişi yok rolback olsa kastıgım expler ve bastıgım +7 sheller giderdi.. cok sanssızsınız kardes
    saat 11:00 gibi.. giden itemlerde kolay bulunur seyler degil hani.. +7 full shell var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaikoNoJutsu

saat 11:00 gibi.. giden itemlerde kolay bulunur seyler degil hani.. +7 full shell var ya

Alıntıları Göster
    benim de manesteki charın id sinde pathos da var 10 lvl falan onun yüzünden id blocked.. pathosta göya koxp açmışım warrior bi de hea ticket yolladım bakalım ne dicekler

• quote:

Alıntıları Göster
    nası yani pathos serverında itemlermi silindi lan ben şimdi gidip o k2networku param parça etmessemzaten kılım ona dahada adamı delirtcekler yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: wwinntterr

nası yani pathos serverında itemlermi silindi lan ben şimdi gidip o k2networku param parça etmessemzaten kılım ona dahada adamı delirtcekler yaw

Alıntıları Göster
    LA GELİN BERABER DALIYOZ

• quote:

Alıntıları Göster
    tüm serverinmi seninmi sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: HandsUp

tüm serverinmi seninmi sadece

Alıntıları Göster
    yoq sadece bikaç kişide galiba onlarda gm e pm atmalı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: __SpecTer__

yoq sadece bikaç kişide galiba onlarda gm e pm atmalı!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar onca tektık programı kulanıyorsunuz...
    Hacklenmiş olabilirsiniz...

Bu da bir ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk_Magician

Bu da bir ihtimal

Alıntıları Göster
    off.. amma sacmalamissin ha.. gold premium diyorum.. hepsi savelenmisti diyorum.. sen durup durup tek tik diyorsun.. resmin s.cti cafer bez getir ha...
    quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

Bu da bir ihtimal

• quote:

off.. amma sacmalamissin ha.. gold premium diyorum.. hepsi savelenmisti diyorum.. sen durup durup tek tik diyorsun.. resmin s.cti cafer bez getir ha...
    quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

Bu da bir ihtimal

Alıntıları Göster
    ya sunshineboy geldi gelei server sapıttı biz geceleyin kasıoduk evil wizardlarda 54%20 oldum dc yedim bi girdim lvl 52 %35 sora bida dc bida girdim yine 54 % 20 oldum GM saflastı

• quote:

Orijinalden alıntı: umitsimsek

ya sunshineboy geldi gelei server sapıttı biz geceleyin kasıoduk evil wizardlarda 54%20 oldum dc yedim bi girdim lvl 52 %35 sora bida dc bida girdim yine 54 % 20 oldum GM saflastı

Alıntıları Göster
    benim arkında 500m para ve +7 shell gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri590

benim arkında 500m para ve +7 shell gitti

Alıntıları Göster
    benim de patosda +7 chitin bot gittiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaien

benim de patosda +7 chitin bot gittiydi

Alıntıları Göster
    naapan işte
  • quote:

naapan işte

Alıntıları Göster
    amaaaaaaan tanrım ben oyuna gıremıorm ınsallah dun kastıgım 600m , +7 mırage ile +7 ıronx gıtmemıstır
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_1910

amaaaaaaan tanrım ben oyuna gıremıorm ınsallah dun kastıgım 600m , +7 mırage ile +7 ıronx gıtmemıstır

Alıntıları Göster
    Benim charında arkadaşın kastığı 7K np ve 9M exp silinmiş, sanırım ROLLBACK attılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

Benim charında arkadaşın kastığı 7K np ve 9M exp silinmiş, sanırım ROLLBACK attılar.

Alıntıları Göster
    inş benimkiler gitmemiştir ve suan login server failet veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ProtoN. -- 4 Ocak 2007; 16:13:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

Alıntıları Göster
    Arkadaşında Ağaç İtemlerini Kullanarak Yapıp Çıkardığı Shardler Gitti +7 di Bayağa Bi Koydu Ağlayıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeForStyle

Arkadaşında Ağaç İtemlerini Kullanarak Yapıp Çıkardığı Shardler Gitti +7 di Bayağa Bi Koydu Ağlayıyodu

Alıntıları Göster
    bende mektupla item yollamışdım 6gb para ve +1 shell, priest impact filan ağaçdan düşmüşdü sonra asıl charla girip +7 shell helmet satın aldım 6 gb den, kendi chitin +7 helmetimide 3gbden filan sattım birazda ex kasmışdım ama shell gitmiş exler gitmiş mektupla gelen tüm itemler ve parada gitmiş mektup gelmiş görünüyo bu yüzden diğer charada dönmemiş geri gelen tek şey sattığım +7 chitin oldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.