Şimdi Ara

PATHOSTA 75 LİK WARRİORUN ŞEREFSİZLİGİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • WOW un en sewdiğim yönlerinden biride party ile boss felan keserken çıkan item herkesin ekranında görünür we iki need/greed yazar ihtiyacın warsa need çekersin istemiyorsan greed sonra party kullanıcıları arasında zar atılır kim kazanırsa o alır. Maalesef Ko da bu işler çok üzücü...
  • Sanki dersin dropda çok para ediyo.Etceği en fazla 5-6 gb..
  • Levelin herşey demek olmadığını iyi anliyoruz burda.
  • lwl 70 iş bitmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperParasite

quote:

Orjinalden alıntı: enes199404

yaw bu işlerin pek levelle alakasi yoq

Bencede Adam 65 Lwl Olsa DA Dropu Gorduğu Zaman Db Edebılıyo ama Neden Ederler Hala Anlamıyorum
    Bı Kere Ark Char ıle Gezıodum (69 Priest )Talos Var Dedıler Clandan Dırek Gıttık Bronz Belt Dustu Db Yok Adama Iron Belt Dustu Adama Gıttı Adamda Bana Tuttu Kendı Bronz Beltını Verdı Bende Saol Kardeş Dedım Her Zaman Böle Seyler Olmayabılıyor Ama

Böylesine zor rastlanır
  • justahero'da bide deli gibi item var yazık işte karaktersiz...
  • oyun için değmez türk milletinin ne kadar paylaşmayı sevdiği muhtemel böyle olaylarda paylaşım olsa belki beraber daha nice boss kesecekler ama 3 5 fazla gelsin kısadan kesip atayım die düşünoylar kaçıyolar saklanıyolar gerekirse de ama kendi ayıbını kendisi görmeli
  • çok yazık olmuş o adam hep böyle yaparsa o serverde barınamazz
    aslında krala şikayet edicen üstten yazıcak
  • işte yaf böleleri yüzünden oyunun b.ku çıkıo(sanki kalmış ta )
    bölelerinin hepsine
  • bi SE için adını kirletti s.lak
  • yani
    quote:

Orjinalden alıntı: WeirdTilky

LvL Yapmış Ama Önemli Olan İnsanlık
  • bi hikaye anlatam.

bir gün babası oğlunu cağırmıs ve demişki oğlum sen adam falan olamassın.Oğluda zaten kimsenin sözünü tak mayan yaramazın tekiymiş babasına göstermek amaçlı çok çalışıp vali olmuş.bigün babası yaşlılıktan hastalanmış.onun yanına gidip vali olduunu göstermek için kapısına gelmiş sonra adamlarına babamı getirin demiş.babası b en cok hastayım gelemem o gelsin demiş oğlu tekrar koca valimi onun yanına gelecek diip tekrar adam yollamış babası güç bela inmiş merdivenler ve oğlu demişki bak ben adam oldum sen bana adam olamassın demiştinama bak ben koca vali oldum der.babasıda bunun üstüne ben sana vali olamazzın demedimkiadam olamassın dedimder.ve oğlunu birdaha görmez

burdaki hikayede bu olaya benziyo adam 75 lwl felan kasmıs ama hala adam olamamış
  • sinirim bozuldu şimdi
  • 75 olms ama adam olamamis yaziq yaziq
  • Cocuk Olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapperaktif

75 oLmuş adam oLamamış.

+1903
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

quote:

Orjinalden alıntı: SuperParasite

quote:

Orjinalden alıntı: enes199404

yaw bu işlerin pek levelle alakasi yoq

Bencede Adam 65 Lwl Olsa DA Dropu Gorduğu Zaman Db Edebılıyo ama Neden Ederler Hala Anlamıyorum
    Bı Kere Ark Char ıle Gezıodum (69 Priest )Talos Var Dedıler Clandan Dırek Gıttık Bronz Belt Dustu Db Yok Adama Iron Belt Dustu Adama Gıttı Adamda Bana Tuttu Kendı Bronz Beltını Verdı Bende Saol Kardeş Dedım Her Zaman Böle Seyler Olmayabılıyor Ama

keşke herkes öyle olsa

keşke
  • Benim Başıma Hiç Gelmedi Clan Warken Çünkü Clan g0 Dı
  • Var Var Var Var Var BöleLeri Az Önceler Adam Roque DD +1 İçin DB Attı Sizin 0 Warior En Azından Silver Earning
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.