Şimdi Ara

Pathosta satılık 72 lvl orc priest (itemsiz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Ephesus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burak abi çok teşekkür ederim... Güzel bir alışveriş olmuştu.. Hatta internet cafede masa ücretini de kendisi ödemişti.. Notebook ihtiyacın flan varsa Bizim markanın yeni modelleri var. Senin için güsel fiyat alabilirim. ;)

Normal şartlarda çalışan bir insan 2 hafta boyunca hafta sonu mesaisi yaparak bu parayı kazanabilir. Ama 72 lvl e 2 haftada kasamazsın... Lütfen bu şekilde komik rakamlar teklif etmeyin.. He tamam fiyat yüksek geliyor olabilir. Bu parayı ödeyemeyecek durumda olabilirsin... O zaman yapacağın tek şey.. Sıfırdan 1 ıd alıp sıfırdan çar kasmandır.. Bakalım hangisi makul geliyor...

Konu günceldir upp....
  • up
  • tüh ya geçen gün aldım f3sc modelini hiç aklıma gelmemiştin nese aklımdasın artık ikinci el filan ayarl<arsan haberim olsun
  • sağlık olsun o da güsel makine..

ikinci el biraz zor ama düşerse hbr veririm sana..

• resim varsa yollarmısın ? almayı düşünüyorum tüm arklarım pathos ta !!
  • up
  • up
  • BUYRUN RESİM ;)

Pathosta satılık 72 lvl orc priest (itemsiz)
  • up!!!
  • Çarın özellikleri değişti. Madem satılmıyor ben de çarı kasmaya karar verdim... ilginiz için teşekkürler.. iyi oyunlar... 70 lvl warrior satabiliriz ama ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreondev

Çarın özellikleri değişti. Madem satılmıyor ben de çarı kasmaya karar verdim... ilginiz için teşekkürler.. iyi oyunlar... 70 lvl warrior satabiliriz ama ;)

evet çarı kasıcaz warrior biran önce satılırsa tabi itemler kaldı :D pathosta 70 lwl %80 warrior satılık acilll
  • off bee bir zamanlar satıcam diye uğraşıyordum iyi ki de satmamamışım:) Asıl şimdi satılık arkadaşlar.. 80 lvl orc priest satılık :D:D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.