Ban Yediğim için 30 Günden Beri knight oynamıyorum 13 gün kaldı hayırlısı açılcak bakalım
nick?
Benim olmadığım kesin ama bende pek gezmiom ardreamde itemler kötü hiç kimseyi kesemiom Zaten Ardreamin kişileri çok değişio.Pek 59 olarak kalan var mı bilmiom. Benim kanka var TryToSurvive o ii np yapmıştı son zamanlarda bildiğim ardreamde.
quote:
Orjinalden alıntı: kece
nick?
UfkaBakanOrc Orc Mage
orc sun bu aralar psunami war tam bir koxp cu
patoslu yokmu?
?????????????????????????????????????????????
lol psunami koxpçusunu yarım saat önce cz de kestim koxp la 5li çaktı bana bende ona spike sonuçta czyi ardreamle karıştırmış ve geberdi
walla haklıısn ama öle koxp yapıoki delirtio
sağlam patoslu yokmu -60 andreamde kasan
quote:
Orjinalden alıntı: metamania
Benim olmadığım kesin ama bende pek gezmiom ardreamde itemler kötü hiç kimseyi kesemiom Zaten Ardreamin kişileri çok değişio.Pek 59 olarak kalan var mı bilmiom. Benim kanka var TryToSurvive o ii np yapmıştı son zamanlarda bildiğim ardreamde.
TryToSurvive 'YI tanıyorum bizim clandan we cok ii işler yapıyor andream da .
Bir kişi ismi daha istiyosan benden geçti ama andream yüzünden lwl atlamayan kankim V3
onlar karus sağlamlar ayrıca calnın hepsi v lmi isterlerse birebir kapışırımtanırlar belki human aristoc
quote:
Orjinalden alıntı: kece
onlar karus sağlamlar ayrıca calnın hepsi v lmi isterlerse birebir kapışırımtanırlar belki human aristoc
Hyr sadece V war Ben (V2) we V3 war ..
ben pri onlar asas
try...... war galiba pvpclanı galiba omu başkan?oda sağlam
TABİKİDE 60olmakSHARD HER PATOSLU BU İSMİ ARDREADE BİLİR LWL 62 OLCAK YAKINDA VE ÇOK GÜÇLÜ HERKESİ CANINA OKUO
quote:
Orjinalden alıntı: bloodofmorad
TABİKİDE 60olmakSHARD HER PATOSLU BU İSMİ ARDREADE BİLİR LWL 62 OLCAK YAKINDA VE ÇOK GÜÇLÜ HERKESİ CANINA OKUO
ewet bayagı saglam biri ama arenada yeri koklatmıştm Tabiki ondan buff olsaydı o beni keserdi
60 olmak shard sen human sın galiba arada görüodum we andream dedim sen gireceğini sanmıom
BEN VARIM AMA BEN ARDEREAM DA TAKILACAMA LVL KASTM SONUÇ OLARAK LUFERSONUN İÇİNE GİRİP NOVA ATIP ÇIKIYORM ORCLARA YAZIK:P
quote:
Orjinalden alıntı: kadir26
Ban Yediğim için 30 Günden Beri knight oynamıyorum 13 gün kaldı hayırlısı açılcak bakalım
Neden koxp mu kullandınKoxpa hayır demesini biliyorsunuz en başta kendiniz kullanıyorsunuz...