Ahh.. ahh.. Türk çocuğu bu ay cebine sadece $30 dolar daha fazla girdiği için sevinip konu açacak hale gelmiş. Türk çocuğu ne hallere düştü. |
Patronun Maaşa 640 TL fazla Yatırması (2. sayfa)
-
-
Valla hocam bizi bu hale düşürenler utansın. İTÜ çift anadal mezunuyum aldığım maaşın dolar karşılığı 600 dolar. Piyasa bitmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
söyledinmi
itü çift anadal 600dolar?
really?
Dibine kadar gerçek hocam. Keşke Kocaeli, Sakarya vb. mezunu olsaydım, Hyundai'da falan daha iyi şartlara çalışırdım eminim. Hangi şirketle görüşsem uzun süre kalmayacağımı düşünüp beğenmezsin sen burayı imasıyla eliyor.
Yok hocam yedim parayı :D
Hocam gerçek maalesef. Üstüne yüksek lisans'a falan da devam ediyorum yani kendimi geliştirmeye adamış bir insanım ama Tr'de olması gereken insanlar olması gereken yerde değil. Aksine boş beleş tipler pozisyonları işgal etmiş durumda. O tiplerin iki dudağının arasına bakıyoruz. Allah herkese kolaylık versin.
niye söylemediniz hocam geri istemeyeceği kesin zaten dürüst derlerdi geri ister diye mi korktunuz
640TL için karakterini düşürme. Söyle.
-
Hocam zaten bizim üstümüzden para kazanıyorlar, fazla dürüstlüğe gerek yok. Bugüne kadar dürüstlüğün bir faydasını görmedim. Artık biraz da bizim oyunu kuralına göre oynamamız lazım. Son bir aydır iş yerinde üstlerime falan hep ters yapmaya başladım, emin olun daha değerli bir eleman oluyorsunuz böyle yapınca. Şimdi sırada başka bir planım var, olursa yılbaşından sonra çok şaşıracak patron :D Böyle böyle mülayim bir çocuktan canavar yaratacaklar farkında değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 10 Aralık 2022; 12:51:44 > -
İşe girerken hiç maaş pazarlığı yapmadım, yazın enflasyon oranında zam vermedi yine bir şey demedim. Onlara saysın.
-
Hesabına fazladan para gönderilmiş ve bunu patrona söyleyip söylememekte öyle tereddüt ediyorsun ki bunun için forumda bir konu açma ihitiyacı dahi hissediyorsun. "Midemden haram lokma geçmez, kimsenin parasında pulunda hakkında hukukunda gözüm olmaz, yoktur da " deyip, bu parayı görür görmez haber vermen gerekirdi. Fakat bu konuda tereddüt etmen, kendinin nerelere doğru meylettiğini ve kendine gelip "sen ne yapıyorsun ya" sorusunu sorman gerektiğinin vaktinin gelmiş olduğunu gösteriyor
-
Soylemelisin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gözünden kaçmışta olabilir, test etmişte olabilir ama gidip söyleseydin güzel puan toplardın gözünde.
Yaptığın şey doğru değil ama sen bilirsin. Yukarıda ters davranıyorum vs. demişsin. Bununla dürüstlüğün bir alakası yok. Dürüst olup yine sert adamı oynarsın. Otur ve düşün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 10 Aralık 2022; 20:10:22 >
muhasebecının hatasıdır soyleme bosver
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X