Medyamız acaip yüzsüz 3 büyüklere aldırmadığı futbolcu kalmadı bu arada umarım galatasaray pauleta ile ilgilenmez 34 yaşında ve gs nin aradığı golcü değil kesinlikle
quote:
Orjinalden alıntı: resE
Medyamız acaip yüzsüz 3 büyüklere aldırmadığı futbolcu kalmadı bu arada umarım galatasaray pauleta ile ilgilenmez 34 yaşında ve gs nin aradığı golcü değil kesinlikle
Aslında Galatasarayın tam aradığı hatta aramayı bırak havada kapacağı yeme de yanında yat tarzında süper ötesi bitirici vuruşları olan falso ustası bir oyuncu.En ufak abartma yapmadım bu arada.Ah 2-3 yaş daha genç olaydı 2008 de PSG ile olan sözleşmesi bitince futbolu bırakacağını da açıklamış olmasaydı yere göğe sığdıramazdık.Sonuç olarak bu habere inancım yok ama gelirse de hoşuma gider açıkcası.
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
quote:
Orjinalden alıntı: resE
Aslında Galatasarayın tam aradığı hatta aramayı bırak havada kapacağı yeme de yanında yat tarzında süper ötesi bitirici vuruşları olan falso ustası bir oyuncu.En ufak abartma yapmadım bu arada.Ah 2-3 yaş daha genç olaydı 2008 de PSG ile olan sözleşmesi bitince futbolu bırakacağını da açıklamış olmasaydı yere göğe sığdıramazdık.Sonuç olarak bu habere inancım yok ama gelirse de hoşuma gider açıkcası.
bitirici vuruşları ümit karandan kötü ve ümitten de yaşlı..bence avrupanın en iyi 30 forveti arasında bile diye değil...gelirse çok üzülürüm
antiyoba pauleta kötü golcü değil ama GS a daha genç daha yırtıcı bi forvet lazım bence, uzun vadeli bi futbolcu yani
quote:
Orjinalden alıntı: nasrettin
Sezon bitimi ile birlikte Fotomaçın Galatasasaraya transfer ettiği futbolcuları bir listeleyim dedim. Bu haberlerin bir kısmı diğer gazetelerde de yer alan isimler. Tam 42 tane golcü futbolcu... Galatasaray bu kadar admla sadece telefonla görüşse bile faturayı ödemek için sponsor bulmak zorunda kalır. Bu arada uefaya listeler 8 ağustosta gönderilecekmiş. Bizim bomba transferi gören olursa bir haber versin!!!
SAVİOLA LİMA OWEN KEVİN KURANYİ NUNO GOMES SALGADO SANTA CRUZ NELSON VALDEZ MORİENTES LUİS SAHA MCCARTNY CRESPO PAULETA GÖKHAN ÜNAL MEHMET TOPUZ GUDJONSSON HELDER POSTİGa JULİO BAPTİSTA NİLMAR BAİANO MİSTA RODRİGUEZ AGUERO MEHMET YILDIZ HUMBERTO SUAZO MENDEZ (PSV) BABATUNDE KANU GÖKHAN GÖNÜL TRABELSİ ROMMEDAHL WOME (W.BREMEN) RİQUELME :)) EMANA (TOLUOUSE) FİGO JUNİNHO RÜŞTÜ RENÇBER GÖKDENİZ ALEX (F.BAHÇE) yuh lan! OKA NİKOLOV (KALECİ) GİULY JAN POLAK
tek mistayı kaçırdım
pauleta'nın gelmesi forvete çözüm değildir. tamam eskiden ünlü bir futbolcu idi. Ama şimdi devir genç futbolcuların devrdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme