Şimdi Ara

Pavilion DV2000 Card Reader Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SD kartı card reader yuvasına taktıgımda ısık bir kac kez yanıyo yanlız kartın icine giremiyorum.sorun nedir acaba?

saygılar

• Şayet işletim sisteminiz "Windows XP", kullandığınız SD kartın kapasitesi 4GB ve yukarısı ve kart okuyucu/yazıcınız bu kapasitelerdeki kartları destekliyor ise; Microsoft'un "KB934428 - Hotfix for Windows XP that adds support for SDHC cards that have a capacity of more than 4 GB" güncellemesini yüklemenizi öneririm. Ayrıca, güncellemenin temin edilebilmesi için, yükleme sitesinde "Orjinal Ürün Doğrulaması" gerektiğini de hatırlatmak isterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TA2DF

Şayet işletim sisteminiz "Windows XP", kullandığınız SD kartın kapasitesi 4GB ve yukarısı ve kart okuyucu/yazıcınız bu kapasitelerdeki kartları destekliyor ise; Microsoft'un "KB934428 - Hotfix for Windows XP that adds support for SDHC cards that have a capacity of more than 4 GB" güncellemesini yüklemenizi öneririm. Ayrıca, güncellemenin temin edilebilmesi için, yükleme sitesinde "Orjinal Ürün Doğrulaması" gerektiğini de hatırlatmak isterim.

TŞKLER...

• quote:

Orjinalden alıntı: TA2DF

Şayet işletim sisteminiz "Windows XP", kullandığınız SD kartın kapasitesi 4GB ve yukarısı ve kart okuyucu/yazıcınız bu kapasitelerdeki kartları destekliyor ise; Microsoft'un "KB934428 - Hotfix for Windows XP that adds support for SDHC cards that have a capacity of more than 4 GB" güncellemesini yüklemenizi öneririm. Ayrıca, güncellemenin temin edilebilmesi için, yükleme sitesinde "Orjinal Ürün Doğrulaması" gerektiğini de hatırlatmak isterim.

tesekkur ederim,aksam deniyecem....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.