Şimdi Ara

Pavilion dv6-1360et ve sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce 1 aydır araştırdığım laptop'imi aldım ama sorunlarıda beraberinde geldi ilk olarak

msn'de görüntülü konuşamıyorum kamera görüntüm karşıya gitmiyor kamerayı yeniden kurdum msni tekrar kurdum en sonunda recovery yaptım sorun aynı hem kendimi göremiyorum karşıdakide beni göremiyor :S

2.ci olarak dokunmatik ses tuşları çalışmıyorlar illk gün çalıştılar sonra bi dha çalışmadı forumda yazılan şeyleri denedim recovery yaptım hla çalışmıyorlar ne yapmam lazım idt sürücüsüü kaldırıp kurdum değişmedi

bu 2 sorun canımı çok sıkıyor yaa wireless i kapatmak istediğimde tuştan kapatamıyorum çünkü dokunmatik panel çalışmıyor kafayı yicem :D

bu arada makinemde windows 7 home premium 64bit var herşeyi orjinal değişeni meğişeni yok

hp cilerden yardım bekliyorum düzeltemessem eğer teknosayı basıcam

• 1. sorun için ise HP nin şu programını yüklemeni öneririm:

HP MediaSmart Webcam Software (Tıklayınız)

2. sorun için QLB driverları kurman lazım onlarda aşağıdaki linkte:

Dokunmatik Tuşlar İçin Driver (Tıklayınız)

Ayrıca bütün sistem sürücüleri ve programlarını aşağıdaki linkte bulabilirsin.

Tüm sürücü ve programlar için tıklayınız

• hocam yardımların için teşekkür ederim ama olmadı durum aynı

qlb yi sildim tekrar kurdum hla durum aynı

kamerayı sildim tekrar kurdum hala ayni msn in ses ve görüntü ayarlarında kamera çalışıyor ama görüntülü arama yaptığımda karşıya ve kendimde görüntümü göremiyorum anlamadım gitti yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: XuRCuVaS

hocam yardımların için teşekkür ederim ama olmadı durum aynı

qlb yi sildim tekrar kurdum hla durum aynı

kamerayı sildim tekrar kurdum hala ayni msn in ses ve görüntü ayarlarında kamera çalışıyor ama görüntülü arama yaptığımda karşıya ve kendimde görüntümü göremiyorum anlamadım gitti yaa

Babamın masa üstü makinasında da benzer bir sorun var henüz tam olarak çözemedim ancak aşağıda tarif ettiğim şekilde bir kez çözülüyor sonra tekrar oluyor. Senin probleminden tek farkı babam görüntülü konuşma sırasında kendi kamerasını göremiyor ancak karşıdaki onu görebiliyor.

MSN 'e giriş yapmadan önce durumunu "uygun değil" yap bir kere gir daha sonra MSN'i kapat ve tekrar durumu "uygun" yap sonrada görüntülü konuşma yapmayı dene .

Diğer görüntülü konuşma programlarını denemelisin skypee falan ..

• baba msnde bi sorun varmış diye duydum bizden kaynaklı değilmiş ama hala QLB driver sorununu çözemedim ışıklar yanıyor ama işlev yok :D

wireless i kapatamıyorum sesi kısıp açamıyorum değişik bişe yani ilk gün çalıştı ertesi gün çalışmadı hala çalışmıo yardım edin help me
  • XuRCuVaS Slm arkadaşım aynı notebookda satın almak istiyorum sitelerde teknik bilgiler eksik yada yanlış veriliyor meraqk ettiğim bu modelde parmak izi okuyucusu varmı? bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3.16i
    XuRCuVaS Slm arkadaşım aynı notebookda satın almak istiyorum sitelerde teknik bilgiler eksik yada yanlış veriliyor meraqk ettiğim bu modelde parmak izi okuyucusu varmı? bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum

Var hocam için rahat olsun çok güzel bi makine tavsiye ederim
  • Ben tek taraflı webcam açtığımda görüntüm karşıyada bana da gözüküyor fakat karşılıklı görüntülü sohbet etmeyi win7 ve msn9 da beceremedik bi türlü Msnde kurulum yaparken webcami tanısıda görüntülü konuşmada çarpı işareti çıkıyor nedense.

Şu anda driver falan kurulu değil bendewebcam için win7 kendi kurmuş. Msnde tek taraflı görüntülü sohbet edebildim mseslea.

Dokunmatik tuşlar hiç bir şekilde çalışmıyorsa üretimden kaynaklı bir arıza söz konusu olabilir gidip değiştirmenizi tavsiye ederim kesinlikle. Örneğin ses açma kapama, mute falan da mı çalışmıyor.

Parmak izi okuyucusu üst modellerde var 1340 mı ne vardı onda yoktu parmak izi okuyucu mesela 1360et de vardı.

• tuşlar çalışmaya başladı nasıl oldu bilmiyorum ama sabah bi baktım aa çalışıolar :D

msn olayını hala çözebilmiş değilim. yeni bi msn açtım onunla görüşüyorum ama eski hesabımda olmuyor msn adam kayırıyo bence

1360et de parmak izi okuyucu var hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XuRCuVaS -- 6 Ocak 2010; 2:15:23 >
  • Msn öyle ya ne yaptığını bilmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.