mereba arkadaslar....2 gün once amerikadan bir arkadasım Dv6775us model bi pavilion getirdi,cihazın özellikleri tatmin edici... malum üzerinde ingilizce vista kuruluudu.hardisk tek parcaydı.c sürücüsü 200 gb di. partition magicle böldüm sonra makina yenidenn basladı windows a geçmedi....bende fırsat bu fırsat dedim hemen 64 bit türkce vista yukledim....yuklmez olaydımm...yukledikten sonra sadece ses kartını tanıdı baska biseyi tanımadı.hp nin sitesinden 64 bit vista driverlerini indirdim ilk once ekran kartı driver ini kurmaya kalktım kurulmadı.sonra nvidianın sitesinden indirdim oda olmadı.hic bisekilde tanıtamadım ekran kartını...sonra tekrar kurdum vistayıı...bu sefer oldu gibi ama buseferde 3d calısmıoo oyunları acmıoo bide "pencereler arası gecis" ozelligi eskisi gibi 3 boyutlu olmuoo.....sonra karar werdim ingilizce kuıllanmaya bilgisayar acılırken F11 e bastımm birde ne görim...hic bisey olmuyoo...bu durumda ne yapabliriz....
Genel başlıktan devam edin lütfen...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme