Şimdi Ara

Pavlow'dan veda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güle güle ve avatar için tekrar teşekkürler...
  • ggule gule! hitler hakkındaki dusuncelerini paylasmadın ama... neyse
  • doğru yaw bi de o vardı.
    en son o yazacaktı ama yazmadı
  • Pawlowcuğum yaptığın iilikleri unutmayacapğızz
  • hoşçakal
  • ben vedalardan hoşlanmam...
    hemen gel bu forum seni bekliyor olacak bekletme bak fena olur o zaman...
  • iyi yoLcuLukLar.. İsvecdeki yaşamında basarıLar diLerim..
  • BYEEEEEE. Oradan da mümkün olduğunca bağlanmaya çalış.
  • Güle güle üstat
  • Güle güle kardeş. Umarım arada bir uğrarsın bu foruma. Slm söyle İsveçe benden.
  • pavlow iyi davran kendine ,ya sanki herifi aya uğurluyoz gitçeği yet 2 tık mesafe hade kardeşim hayırlı yolculuklar sana,bizi utandırma oralarda çalış en yüksek seviyede yönetici ol bizi kurtar buralardan....
  • yaz ordan bise
  • Orda internet kafe yokmu hadi NAŞŞ !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: pavlow

konuya baktım kilitlenmiş sadece kendi fikrimi söyleyeceğim çok kısa olucak genel açıklamayı hazırladığım bir site için yapıyorum(Alm ve İng olarak) burada Hitler hakkında ne düşündüğümü söyleyim 1-2 cümle ile 20Nisan1889 da Avusturyada doğan ve daha sonra ailesiyle Almanya'ya göç eden Adolf "mein kampf" adında bir kitapta davasını en iyi şekilde anlatmıştır zaten eğer bu kitabı okuyabilirseniz imkanınız varsa kesinlikle okuyun Hitlere ve Dünyaya bakışınız değişecek. Benim için Hitler bir kahramandır ve Bir ulusu kendisinin tabiri ile bir avuç parazitten arındırmak istemiştir.(sansürlemem gerekirdi özürdilerim.) Tarihe adını kanla yazdırmış bir ulusu yüceltmek namına yaptıkları aslında tamamıyle geri tepmiştir. çok akıllı ve zeki bir insandır(bond filmlerinde izlediğiniz bir çok silah hitlerin 2. dünya savaşında kullandığı silahların birer kopyasıdır.) Öyleki bir düşünün Hitler olmasaydı Volkswagen bittle hiç olmayacaktı ve dünyada 70Milyon satmış hiçbir model yoktur VW Bittle hariç bu ulaşılamayacak bir dünya rekorudur. Hitler'e takılan "Führer" lakabı rehber yol gösterici anlamındadır bunu birzamanların Almanyası taktı arkasında 50Milyon insanı sürükledi.

israile gitmişsin madem
    oradada bu fikirlerini bi söyleseydin ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaksi -- 31 Ağustos 2004, 20:08:44 >

• Bana göre Hitler hasta ve psikopat bir insandı tarihe adını kanla yazdırmış milletinide vahşice peşinde sürüklemiş insanlığa ve onun değerlerine meydan okumuş cani ve alçağın tekidir.Nitekim sonuda kendisi gibi zavallıca oldu.
    Ben bir yahudi değilim sempatizanıda asla değilim ama insanlığın ortak değerlerinin korunması gerektiği fikrini taşıyorum.
    O şerefsiz hitleri alıpta fırında yakıp sabun yapmak vardı.

Gücü yetse kendisine karşı olan herşeyi aynı şekilde yakıp kıyardı mahvederdi insanlık düşmanı şerefsiz.

Allahın verdiği canı vahşice manyakça alan aldıran bir zihniyeti açıkça savunmanı pişkinlik olarak görüyorum.Sen yarın öbürsü gün ülkene, demokrasinin insan haklarının yüce savunucusu olan isveç'e geri döndüğünde dilerim arkamızdanda konuşmazsın.

Şu sözü asla unutma Pavlow ;

'Yurtta sulh Cihanda Sulh'

bu sözü tarihe ismini altın harflerle kazıyan sadece kendi ulusunun değil birçok ulusunda kaderini belirlemiş bir yüce şahsiyet olan Mustafa Kemal Atatürk söylemiştir.
    Benimde sana tavsiyem onun hayatını okuman yaptıklarını ve insanlığa kazandırdığı değerleri anlamandır.

Hadi sana iyi yolculuklar.

• Sevgili Pavlow, siradisi yorumlara sahip ilginc bir insansin. Fikirlerimiz bir cok zaman catisiyor. Benimkilere karsit gorusleri guzel ve seviyeli bir sekilde savunabiliyorsun. Dusunce yapisi olarak boyle kaliteli insanlarla her zaman karsilasilmiyor. Sahsim adina forumdan uzak kalacagini ogrenmekten uzuntu duydum ancak bunun kisa sureli bir ayrilik olacagini duydugumda ise sevindim. Fikirlerini tekrar okuyabilmek, seni tekrar forumda gormek umidiyle, hoscakal...
  • Güle Güle
    (Bir An Kendimi Otogarda Falan Sandım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pavlow

Arkadaşlar bunu söylemekten nefret ediyorum ama veda zamanı yaklaşıyor burada uzun bi süre sizinle beraber oldum. Çok keyif aldım bişeyler paylaşmaya çalıştım sizden bişeyler öğrenmeye çalıştım(çok şey öğrendim Türkçemi geliştirdim.) Hepinizi çok seviyorum, tek tek isim saymayacağım hepinize çok teşekkür ediyorum tekrar yazmaya çalışacağım forumlara ama yakında aranızdan ayrılacağım. Veda sebebine gelince hepinizin bildiği gibi Ericssonda çalışıyorum ve artık İsveç'e gitme vakti geldi 2002 yılında geldim Türkiye'ye ve buradaki görevim ve Eğitimim Bitti Önümüzdeki Cuma dönüyorum o zamana kadar burada olacağım yine yazacağım ama Cumadan sonra Gideceğim ve 1-2 ay yerşelmek ve ev sorunları olacağı için yazamıyacağım ama forumlara dönmeyi planlayarak gitmek istiyorum eğer DH de yerim varsa bana bi yer ayırırsanız sizinle olmak güzel olur ben Evi ve İnternet bağlantımı ayarladıktan sonra yazmaya başlarım size isveçlerden. kalın sağlıcakla hepinize kucak dolusu sevgiler.

Gòkhan Stephan PAVLOW

kardeş güle güle git kısmetse bende 6-7 ay sonra fransa ya gidicem bakalım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.