Şimdi Ara

PAX East 6-8 Mart 2015. Arclight Vel'koz ?!?! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
14
Favori
28.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemin ediyorum nefret ediyorum kendi ırkımdan Allah bin belasını versin bu kadar beleşçi aç gözlü bir millet daha yok şu twitterda. Ulan bir kod yazılıyor ilk kullanılan en hızlı kullanılan yer TR serverı bir alan 10 almış zaten 2 gündür bakıyoruz el insaf artık. Ne gözü ne zihni doymuş hep bana hep bana artık ne denir yani. Nerede beleş direk saldırın alabildiğiniz kadar almanız gerekmiyor yani öyle bir kural yok. İhtiyacı olan arzu eden insanlar alır, hani paylaşımcılık denen bir olay da vardır ulan bende zaten var, bari başka biri alsın mutlu olsun oynar Tr nin kalitesi gelişir katkıda bulunurum belki birşey olur vs vs kesinlikle YOK. Ulan maksimum ama maksimum taş çatlasın 20 saniye sonra giriyorum tweet atıldıktan o da en geç, ulan yok alınmış. O kadar yoruldum ki kod kullanılıyor yazısını görmekten kabuslarıma girdi dün gece **.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 8 Mart 2015; 17:56:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruto_iso

Yemin ediyorum nefret ediyorum kendi ırkımdan Allah bin belasını versin bu kadar beleşçi aç gözlü bir millet daha yok şu twitterda. Ulan bir kod yazılıyor ilk kullanılan en hızlı kullanılan yer TR serverı bir alan 10 almış zaten 2 gündür bakıyoruz el insaf artık. Ne gözü ne zihni doymuş hep bana hep bana artık ne denir yani. Nerede beleş direk saldırın alabildiğiniz kadar almanız gerekmiyor yani öyle bir kural yok. İhtiyacı olan arzu eden insanlar alır, hani paylaşımcılık denen bir olay da vardır ulan bende zaten var, bari başka biri alsın mutlu olsun oynar Tr nin kalitesi gelişir katkıda bulunurum belki birşey olur vs vs kesinlikle YOK. Ulan maksimum ama maksimum taş çatlasın 20 saniye sonra giriyorum tweet atıldıktan o da en geç, ulan yok alınmış. O kadar yoruldum ki kod kullanılıyor yazısını görmekten kabuslarıma girdi dün gece **.

2 gündür alabildiğim tek şey

• The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    dün gece saat 5 e kadar oturdum 3 ten sonra sıkıldım lol attım 5 te bir daha baktım 10 dk daha bekledim bi şey cıkmayınca saldım aç gözlülüğe bak hele:) bide spam atanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Sen zengin değil miydin napcan kodu

yoo fakirim
  • quote:

Yemin ediyorum nefret ediyorum kendi ırkımdan Allah bin belasını versin bu kadar beleşçi aç gözlü bir millet daha yok şu twitterda. Ulan bir kod yazılıyor ilk kullanılan en hızlı kullanılan yer TR serverı bir alan 10 almış zaten 2 gündür bakıyoruz el insaf artık. Ne gözü ne zihni doymuş hep bana hep bana artık ne denir yani. Nerede beleş direk saldırın alabildiğiniz kadar almanız gerekmiyor yani öyle bir kural yok. İhtiyacı olan arzu eden insanlar alır, hani paylaşımcılık denen bir olay da vardır ulan bende zaten var, bari başka biri alsın mutlu olsun oynar Tr nin kalitesi gelişir katkıda bulunurum belki birşey olur vs vs kesinlikle YOK. Ulan maksimum ama maksimum taş çatlasın 20 saniye sonra giriyorum tweet atıldıktan o da en geç, ulan yok alınmış. O kadar yoruldum ki kod kullanılıyor yazısını görmekten kabuslarıma girdi dün gece **.

alamıyorsan uğraşma boşuna her yer benim gibi hızlılarla dolu

• penta atamadık iyimi quadrada kaldık
  • Ben şansım ile aldım ama gerçekten şans :D
  • westte oynuyorum, elinde fazladan kodu olan varsa yollayabilir
  • OmC43 kullanıcısına yanıt
    nasıl aldın
  • DurBirDakika kullanıcısına yanıt
    Öyle rastgele gördüm
  • OmC43 kullanıcısına yanıt
    nerden buldunuz
  • DurBirDakika kullanıcısına yanıt
    @Kirito1532
  • abi nerde bu kodlar tweetdeck izliyom saattir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Sen zengin değil miydin napcan kodu

yoo fakirim

abovv

• Tweet deck diyorum başka da bir şey demiyorum. Ortalama bir internet hızıyla 3-4 dakikamı aldı kodu bulmak. Nasıl saatlerce kovalayıp yakalayamıyorsunuz anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nayc

Tweet deck diyorum başka da bir şey demiyorum. Ortalama bir internet hızıyla 3-4 dakikamı aldı kodu bulmak. Nasıl saatlerce kovalayıp yakalayamıyorsunuz anlamıyorum.

Lucky

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tweet deck diyorum başka da bir şey demiyorum. Ortalama bir internet hızıyla 3-4 dakikamı aldı kodu bulmak. Nasıl saatlerce kovalayıp yakalayamıyorsunuz anlamıyorum.

Hangi hashtag veya kelimeleri aradınız?
  • quote:

quote:

Hangi hashtag veya kelimeleri aradınız?

#PAXeast2015 @PAX @LeagueOfLegends bunları kullanın.
  • Arkadaşlar tweetdeck ten #archlightvelkoz #paxeast2015 #leaguegiveaway #velkoz bunları tek kolon olarak ekleyin takip edin fazla zor değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 1 adet West, 1 adet TR için gerekli.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.