Şimdi Ara

Pax Twisted Fate Kostümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktaki kostümü nasıl, nereden bulabilirim?

• * Hiç bir yerden bulamazsın.
  • Şifalı Bitki kullanıcısına yanıt
    neden?
  • * Satılan değil PAX etkinliğinde hediye olarak dağıtılan bir kostümdü.

* Kulalnılmayan kod kalmadı kalsa da kodların geçerlilik süresi doldu.

* 2012 yılında 300-500$ a satılan bir koddan bahsediyoruz bu arada.

* Şu an da ancak PAX Twisted Fate olan bir hesap alarak bu kostüme sahip olabilirsin.
  • Şifalı Bitki kullanıcısına yanıt
    evet şimdi anladım gerçekten de beğenmiştim skini. sence en güzel tf skinleri hangisi? ben yeraltı avcısını ve kanlı ay tf yi çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlck

evet şimdi anladım gerçekten de beğenmiştim skini. sence en güzel tf skinleri hangisi? ben yeraltı avcısını ve kanlı ay tf yi çok beğendim.

Yeraltı avcisi al kullan yada yeni cikan samuraya benziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • * Yearaltı Avcısı, Kanlı Ay, Yankesici diye devam eder bence sıralama.
  • bu tür kostümleri sattığını vaad eden adam dolandırıcdır sakın kim olursa olsun kanma
  • Jau diye birisi var TR'de az dolandırmadı insanları bu tip kostümleri sattığını iddia ederek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten kostüme o kadar para vermem beyler. kanlı ay tf ve yeraltı avcısı tf alma kararı aldım. bence en iyi kostümleri bunlar tf'nin.
  • tf için kostüm bakıyorsan underworld yada cutpurse tavsiye ederim. Underworld satılıyor mu emin değilim ama.
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    JauGrenade. Malum tüm skinleri açan arkadaş video atmıştı kanıt olarak hatta. LOL TBF parasını bu arkadaştan karşılıyormuş.
  • 2013 veya 2014 Yaz ayında bu kodların hepsi iptal oldu

• Avantajlı skinleri kullan. Underworld kartlar küçük ve görülmesi zor, vahşi batılı yine kartlar küçük, tangoda pelerin yok zayıf gözüküyorsun. Dopa da bu sebeple hep bunları kullanır
  • Muhteşem tf en güzel kostümü

1820 rp olup kapalı kostümdür kendileri.

• Black_Ops B kullanıcısına yanıt
    tek beğendiğim skin underworld idi. yeni çıkan tf kostümünü aslında underworld kadar beğenmedim fakat ismi ve yeni olması cezbetti beni sence yeni kostüm nasıl? underworld u kesin alacağım zaten.
  • chatlck C kullanıcısına yanıt
    yeni kostümde q rengi kırmızı. bu gerçekten çok kötü. kırmızı dikkat çekicidir en dalgın adam bile fark eder. kesinlikle almamalısın
  • ben satılıyor diye biliyorum pahalı bir kostüm olmalı
  • Blood Moon Tf skini hoşuma gidiyor şuan. Oyun içi görüntüsü The Magnificent Tf ye benziyor. Base atma animasyonu vs bayağı beğendim açıkcası. Bir Pax tf kadar ederi olmasa da güzellik olarak beğendiğim bir skin.
  • beyler siz bilirsiniz. bir keko vardı. ankaralıydı galiba. herkese pax sivir kodu dağıtacağını söylüyordu 1 2 sene önce.yayın açıyordu twitchte. neydi onun ismi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.