Şimdi Ara

Pay Safe Card ile RP alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pay Safe Cart kullanarak RP almayı düşünüyorum. Ama aklımda birkaç soru var. İlk sorum Pay Safe Card nasıl bir şey? Yani para yükleyince bize tek kullanımlık bir kod mu veriyorlar yoksa her para yükleyeceğimizde kullanacağımız bir kart mı? Bir de oyun içinde bu kartı veya kodu nasıl kullanacağız? Daha önce kullanan veya nasıl kullanıldığını bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Up.

Hiç bilen yok mu ya?
  • Eğer kredi kartı kullanamıyorsun CepT Paracard var onu tercih edebilirsin. Araştırısan forumda bulabilisin konularını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WORSTJunglerWEST -- 2 Ekim 2012; 2:09:30 >
  • 1- PSC Türkiyede satılmıyor.
    2- PSC sana bi tane kod veriyor onu yazıyosun. -Biraz daha gift card benzeri bir şey denebilir.-
    3- Bunların sıradan değerleri var, klasik 10$lık kart gibi bir şey. Sonradan doldurulma yapılıyor mu bilmiyorum, hiç sormadım/denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

1- PSC Türkiyede satılmıyor.
    2- PSC sana bi tane kod veriyor onu yazıyosun. -Biraz daha gift card benzeri bir şey denebilir.-
    3- Bunların sıradan değerleri var, klasik 10$lık kart gibi bir şey. Sonradan doldurulma yapılıyor mu bilmiyorum, hiç sormadım/denemedim.

paysafe card türkiyeye geldi diye duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy287

quote:

aa evet gelmiş, ama yine de gereksiz bence :P
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: destroy287

quote:

aa evet gelmiş, ama yine de gereksiz bence :P

kredi kartı kullanmayanlar için güzel bir gelişme kredi kartı kullanmayanlar GENELDE çocuklar oluyor ama ben de kullanmıyorum mesela benim de işime yarayacak

• cept paracard ile rp alınıyor mu artık ?
  • paracardlada aliniyordu en son

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

cept paracard ile rp alınıyor mu artık ?

Alınıyor bro.
    Psc yerine Paracard daha makul bence ama sen bilirsin sana verdigi konusmalardı bonuslardı daha iyi oluyor tabi sen bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

cept paracard ile rp alınıyor mu artık ?

Alınıyor bro.
    Psc yerine Paracard daha makul bence ama sen bilirsin sana verdigi konusmalardı bonuslardı daha iyi oluyor tabi sen bilirsin

Teşekkürler.
  • Cevaplar için herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.