Şimdi Ara

Paycell 2 Adet Fatura Ödeme 20 TL Hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
9
Favori
2.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Burda paycell in suçu yok hocam.Paycell in birde payecard diye yemek kartı hizmeti var, şok kasiyerleri bununla karıştırıyorlar ,haliyle yemek kartında temizlik ürünleri geçmediği için böyle diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 100 tl ve üzeri dediği kampanyada, paycell kart diyor, yani paycell uygulamada ödeme yaparken, paycell kart mi seçmek gerekiyor? yoksa paycell kart ile fiziksel olarak fatura ödemesinden mi bahsediyor.

• Az önce 2 fatura ödedim bakalım yatacakmı
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    ben garanti olsun diye hep paycell karttan ödüyorum hem ödeme sonrası 2 kat, ertesi günde 5 kat puan geliyor.Şuana kadar da istisnalar dışında çoğu zaman kampanya iadesi yattı .

• arkadaşlar belki bu sorunu yaşayıp tecrübe etmiş bir arkadaşa denk gelirim diye buraya yazıyorum aşağıda ki gibi bir sorunum var, bir aydır çözemedik müşteri hizmetleri ile

218 tl bakiye var hazır limit kullan tıklayınca hem pasif hem 0 kullanılabilir bakiye gözüküyor, paycell ile 1 aydır çözemedik, ne yapabilirim böyle bir şey başına gelen varmı nasıl çözdünüz, n11 den hazır limit ile ödeme yapabiliyorum sıkıntı nedir

sanal paycell kart var hesabımda bu sebeple olabilir mi veya, 3 martta aldım bu hattı bu sebeple olabilir mi

hattımda 500 tl hazır limit tanımlı kullanmaya çalıştığım bu limit değil,,,,
    turkcell bakiye yükle ile 218 tl bakiye oldu hattımda bunu kullanmaya çalışıyorum

hattım onaylı ve ayrıca az önce, n11 den 112 tl bu bakiyeyi kullanarak alışveriş yaptım sorunsuz, fakat gel gelelim paycell uygulamasından hazır limit kullan tıklayınca hem pasif, hem de 0 kullanılabilir limit gözüküyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S908E -- 16 Mayıs 2021; 18:9:41 >

• Aynı sorun bende de var mail attım henüz çözüm alamadım telefonla yardımcı olamadılar
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    senin paycell sanal kart mı hocam, bu iş sanal kartlara mı böyle oluyor acaba

• Fiziki kart hocam bendeki
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    90 gün olmadıysa turkcell li olalı, hazır limit kullan özelliği çalışmazmış öyle demiş geri dönüş mail de, 3 mart ta almıştım hattı

• İSKİ OLUYOR

• meeb kullanıcısına yanıt

toplam 7 kat ? sadece 5 kat puan değil mi

• Bu kampanyaya katılmıştım ancak şu an kampanyalarda çıkmıyor? Sizde kampanya görünüyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliyildizim7 A kullanıcısına yanıt
    evet hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.