Şimdi Ara

Paycell big king menü ve whooper menü hediye (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
20
Favori
31.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hacım o iş için acemi denk getirmek gerekiyor. Bilinçli kasiyer 1 kod 1 menü olduğunu bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paycell de iletişim gibi çok fazla sıkıntı olduğu söyleniyor ve kullanan tanıdıklarımda memnun değil o yüzden ben hiç bulaşmam  

• Arkadaşlar dün Big King kodunu kullanmaya çalıştım 2 kere denedi kasiyer olmuyor dedi neden olabilir daha önce aynı hesaptan Big King kullandım ama bu kod yeni geldi farklı kod yani daha önce kullandığım için olmuyor olabilir mi acaba yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 kod bir defa daha fazla nasıl kullanıyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanmayacak olanlar varsa paylaşabilir mi özelden acaba yanmasin kod ? Y.sepeti 40/20 kod var onu verebilirim bende

• Kullanmayacak varsa da ornek magaza 22:00 de kapanacaksa kodu 21:30 de yazar foruma sonra iyilik yaptigini sanar

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Ben gittiğimde Qr ile okutmayı denedi olmadı dedi, kodu yazarak girin dedim ama ısrarla kodu okutmaya çalıştı olmadı. Sonunda kodu kendi yazdı ve ilk denemede verdi.

• ykanarya Y kullanıcısına yanıt
    Bende hocam kodu eliyle 2 kere yazdı olmadı merak ettiğim önce kullandığım için bu gelen kod aktif mi olmuyor anlamadım işte siz daha önce de kullanmış mıydınız aynı hesaptan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samedsarp S kullanıcısına yanıt
    rezil olmak diye bişey yok arkadaşlar., tab gıda (burger king) 2021 cirosu 1.6 milyar tl ve bu firma her siparişte siz istemedikce 22 gramlık ketçap mayonezi vermiyor, malzemeden çalıyor yani. ( maliyeti 10 kuruş ya var ya yok ve üretici Assan Gıda yani bim 'in ketçapları üreten firma)

capital online
    Tab Gıda Şirket Haberleri ve Bilgileri - Capital
    https://www.capital.com.tr/listeler/capital-500/tab-gida

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kesinlikle vermiyorlar yanina bir adet ketcap bırakıyor istemezsek diger sosu vermiyorlar. Ama iste açığı bulamadim kimse de şöyle yapiliyor demedi maalesef.

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Daha önce de aylarda kullanmıştım. Sonuçta bu başka bir kampanya. Hatta ben iki kampanyayı da kullandım. Hem whopeer jr. Hemde big king. İkisini birden aldim

• Paycell e kartlari tanımlamistim simdi sildim yine de ucret ödeme olayi oluyor mu? 3 ay da bir ücret kesiyormus ya

• Kullanmayacak olan varsa pm atabilirmi

• whooper jr ı dün kullandım. önce yapamadı tab gıda dan girin deyince oldu

• Olmuyor diyen personele Tab gıda seçeneği üzerinden girmesi için yönlendirme yapın arkadaşlar. Paycell deyince haliyle o menüden giriyorlar kodu ve olmuyor.

Bugün öğlen zor da olsa 1 kodu bu şekilde kullandım, bilgimize.

• Mesajın altına ilk yazan arkadaşa, big king menu kodunu vermek isterim.

• rmznsln R kullanıcısına yanıt

İlk  

• Afiyet olsun, gönderildi.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.