Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KimYon_Reyiz , 1gel , eqqual Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
24.860
Cevap
555
Favori
1.889.538
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12391240124112421243
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hat babamın üstüne sorunsuz kullanıyorum paycelli hattı kendi üstüme alırsam sim kart değişikliği gibi olur mu her yerden sim bloke kaldırmaya mı uğraşırım yine e sim kullanıyorum hali hazırda şuan.
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Parçalı alışverişte sıkıntı çıkmıyor hocam o zaman anladığım kadarıyla. Direk 1500lük harcama yapıcam bir yerden ama paycelle çok güvenemiyorum önce bir ufak meblağ denemek istiyorum
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

250 olsun, 10 olsun tüm harcamalarda iadeler anında geliyor.Hiç sıkıntı yok. Paycell sağolsun,30 gün hangi kartla ödeme derdi YOK.

• Telefon değiştirdim oldu, eski model telefonlar sorun çıkarıyor anladığım kadarıyla paycell qr ile ödemede.
  • Belediye veznelerinde QR ödesek de verir mi acaba?
  • QR ile ödeyince hangi karttan cekiyor parayı

• LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt

Vermemesi için sebep yok 

• ardack kullanıcısına yanıt
    Seçiyorsunuz ödeme ekranında
  • Bu arada benden 3,9 tl inaktiflik ücreti kesmiş paycell bugün.
  • Paycell şu kampanyayı 5000 e çıkar 1000 iade ver tüm cüzdandaki kartları çöpe atalım 🙂 okuyorsan burayı yap bi devrim🥰
  • cuysal3456 C kullanıcısına yanıt
    3 kartım var her birinden 3.9₺ almış çakallar
  • Benden de iki karttan 3.9 TL almışlar hayır şunu anlamıyorum ok al ama hesap bazında al neden kart bazında ayrı ayrı alıyorsun???? Hayır neyseki şu TR Karekod kampanyası var da ondan bu yaklaşık 8 TL ücreti görmemezlikten geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 23 Kasım 2024; 21:26:36 >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Benim 5 kartım var, şansıma bir tane çekmişler.
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    aynen valla bilsem aktif olan kartı kullanırdım. benden 12₺ almış oldular. neyse şu kampanya hatrına bende ses cıkarmıyorum.
  • cuysal3456 C kullanıcısına yanıt

paycel dışındaki kartlar seçilebiliyor mu

• ardack kullanıcısına yanıt
    Hayır, öyle bir şey yok.
  • arkadaşlar lütfen yardım kod alamıyorum , uygulama şifre alınamıyor, kart şifresini kabul etmiyor lanet

• %20 kampanyasının görsellerinde kampanyaya katıl gibi bir bölüm göremiyorum katıldığım kampanyalar arasında da görünmüyor bu normal mi?

• darksideofthemoon kullanıcısına yanıt

Normal.

• 
Sayfa: önceki 12391240124112421243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.