Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.327
Cevap
564
Favori
1.923.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saymaz çünkü faturaya yansıt şartı var.
    Kampanya qr ile faturaya yansıt kampanyası.
    Sizin işaretlediğiniz bölümde ile genel olarak Karekod ile nasıl ödeme yapılacağını anlatıyor. Kampanya şartları ile alakası yok yani o bölümün
  • Hediye dünyamdan 100 TL'lik Migros kod aldım kuponlarım bölümüne girip bakıyorum kod detaylarını yazıyor ama kod yok. Daha sonraları SMS olarak mı geliyor anlamadım, ilk defa alıyorum
    PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]
  • dsmert kullanıcısına yanıt
    Uygulamada pin satın alma kısmından Migros kod satın alacaksın kupon satın alımda kullanılacak. Faturalıysa sorun yok ama faturasızsa hesabında 100 tl olmalı ki kuponu kullanmaya izin versin
  • Sayın arkadaşlar, hattımı tcell den taşımıştım geçen hafta, şimdi paycell e girdiğimde hesap cüzdan kart bakiye hiçbirşey yok. Ne yapmam gerekiyor?
    Bakiye de vardı hesabımda o da yok.
  • aliayse45 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
    bakiyemden 100 TL alacaksa üstüne 25.000 paycell puan verip 100 TL'lik migros kodun ne anlamı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmert -- 22 Aralık 2024; 11:46:34 >
  • Arkadaşlar hattı Vodafone dan telekoma taşımayı düşünüyorum. Paycell nays iyzico gibi ön ödemeli kartlarda sim kart bloke oluyor mu? Hattı değiştirdikten sonra bu uygulamaları aynen kullanmaya devam edebilir miyiz?
  • dsmert kullanıcısına yanıt

Para almiyor sadece en az 100 tl bakiye istiyor kodu alabilmen icin

• PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

Ebebekte geçerli anlık iade geldi 👍
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    Oluyor ama
    Hemende olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen1668 -- 22 Aralık 2024; 18:44:7 >

Hocam ben hattı turkcell den telekoma taşıdım, paycell hesap komple gitti anlamadım. Turkcell olduğu için mi öyle oldu bilmiyorum.

Müşteri hizmetleri telefonu falan yokmu acaba paycell in?

• PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]
  • quvardci Q kullanıcısına yanıt
    Hesap doğrulama yapılacak sanırım mh arayın
  • Dark-Eagle1903 kullanıcısına yanıt
    Yazdım aradılar diğer iade kampanyası ile kombo olduğu için vermedik dediler
  • quvardci Q kullanıcısına yanıt

ben de Turkcell'den tasıdım aynısı oldu

Elimde Paycell kartım vardı

Cüzdan bölümüne girip kartlar kısmıdan

kartımı tekrar ekledim

içindeki 3 tl paramı harcadıM :)

Paycell kartınızı kaydettiğiniz sitelerde alışveriş yapabiliyorsun ama kart bilgilerini girip alışveriş yapacaksanız sim kart bloke yi kaldırmanız gerekiyor. Sim kart bloke kolay aslında MH. numarasını arıyorsunuz ordan 1-2 adım gidince sim kartınız blokeli kaldırmak istiyor musunuz diyor 1 tuşlayıp kalkıyor. 08506226060 galiba nuamarası
  • Az önce troy sanal kartla qr ödemesi yaptım markette.100 iade anında geldi.

• Yeni troy sanal kart oluşturmaya çalışırken hata alıyorum. Çözüm önerisi olan var mı acaba? Müşteri hizmetleri uygulamayı sil tekrar yükle dedi ama işe yaramadı.
  • Paycell troy kartın numarasını alabiliyorsanız fiziki paycell kart ekle bölümünden bu numara ile ekleyin.
  • Arkadaşlar Troy kampanyasında Bimpara geçerli mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.