PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1286. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam 8 şişe şampuan 89₺ ye geldi. (300 ₺ puan 12 şubatta yüklenecekmiş.)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O da çalışsa neyse ama çalışmıyor. 2 yerde denedim ki o da hata verdi.
-
Faturaya yanısattaki karekodla ödeme limiti düşük tutulduğu için ödemede hata alıyor olabilir misiniz? Benim daha önce faturaya yansıt limiti yüksek olmasına rağmen faturaya yansıttaki karekodla ödeme limiti 125 TL gibi komik bi limit belirlendiğinden hata alıyordum.Daha sonra bu limit 2500 TLye çıkarıldığında ödemede sorun yaşamamıştım.
-
Bende sürekli üzgünüz bir hata oluştu diyor paycelle kartla ödeme yaptırtmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faruraya yansıt limiti ve karta aktarılabilir bakiye limiti 0 diyorsa faturaya yansıt kullanamayız değil mi mantıken 250 idi 0 yapmışlar neye göre değiştiriyorlarsa
O limiti nereden bakıyoruz?
Ekleme;
Şimdi baktım ama o limitte yüksek
Hata ekranı da bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 2 Şubat 2025; 23:38:21 >
-
İşlemler>Faturana yansıt>Faturana yansıt limitleri>Tr karekod bu şekilde sırasıyla tıklayarak bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstteki mesajı güncellemiştim, buldum sonradan, ama sorun oradan değil.
Kayıt açtıracağım sanırım.
-
teşekkür ederim
-
bir numaraya en fazla 1000 atılıyor
-
Ben müşteri hizmetlerine yazmıştım ve düzelmişti
750 TL Bizim Market ödemesi yaptım 100 TL yi kayıt açtırarak aldık. 500 TL LCW ödemesi yaptım yine 100 TL için kayıt actiracagiz.
Bugün online ödeme yapan oldu mu, biraz önce ödeme esnasında iki defa denememe rağmen doğrulama kodu gelmedi.
-
Bende yazdım ama bir daha olursa ekran görüntüsünü alıp yazın yine dediler. Ekran görüntüsünü de koymuştum, işlemde yapmadılar. Bir ara bakarız artık, kampanya durumuna göre.
-
750ye 100 kampanyası artık kişiye özel geliyor galiba arkadaşa gelmiş bende yok...
Bir de tüm Paycell müşterileri katılabilir yazmışlar. Bende var ama öyleyse çok saçma.
-
Faturalı hattımdaki paycell uygulamasında sürekli olarak faturana yansıt kampanyaları çıkıyor. ama faturana yansıt limitlerim ya çok düşük ya da hiç limit yok. bunun sebebi ne olabilir?
toplam faturana yansıt limiti 800 lirayken, QR kodla ödeme limitim 150 lira, istanbul kart yükleme limiti ise 0. bu limitleri nasıl artırabilirim?
Not: Kontörlüden faturalıya geçeli 2-3 ay kadar oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X