Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.966
Cevap
576
Favori
1.979.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12951296129712981299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanyalar birleşmiyor migrostan yapınca %15 verir ayrıca %10 komisyon almıyor QR harcamalarda %2-3 gibi bir şey alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hizmet bedeli %9.90 degil mi
    Ben Hepsiburada fatura yansıt ile ₺300 hepsi pay'e yükleme yaptım 29.90 ekstra faturaya yansıtma yaptı
    Hatta 75 TL hediye verdi ya onu da yükleyeyim dedim veya harcayayım dedim 7,5 lira da ona alıyor
    Bu %10 sadece Hepsiburada, N11 için mi geçerli?
    Her kampanya için değişiyor mu bu %2 falan
    Vallahi bıktık ya ders gibi ne bu ya her şeyde farklı bir şey çıkarıyorlar 🤨

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 9 Mart 2025; 17:23:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Marketle hb ve nakit çekim farklı hocam, orası QR harcama olduğu için. Ben sürekli kullanıyorum en son migros 750 yapmışım 15 yansımış yani %2 oluyor

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    300 TL faturaya yansıt ile vermiyor mu artık 75tl hocam
    benim zaten 400 kalan limitim var onda da 300'ü kullanacağım 30tl ekstra alacak 75i de vermezse hatta iade de edemiyoruz faturaya yansıdığı için nasıl olacak bilmiyorum önceden faturasız iken TL iadesi yapılıyordu hersey sarpa sardı 🤕

Veriyor. Ben genelde puanlarla 50 ve 25 tl ligi alip 75tl tek seferde hediye kupomu yuklerdim. Bu ay 4 farkli hatta da 50tl olani alinmadi. Bende sonraki gün sonraki gun denerken halen alinmiyordu. Dalginliga dusup 300tl yukledim ama 25tl lik hepsiburada hediye kuponu onceden aldigim icin bu sefer -25tl hediye kuponu kullanip 275tl yuklemis gibi oldum o yüzden gelecek 75tl yi vermemis oldu. O tongaya ileride dusmeyin diye belirttim yoksa veriyor

6 marta özel 750 tl üzeri harcamaya yüzde 10 iade kampanyası vardı. O kampanya ile birleşmedi. Üstte kampanya bilgisi var

Parola para ve evet

Hocam Hepsiburada kuponu puanlarla alma görünmüyor şu anda kaldırıldı mı?
    50 ve 25'i alıp 300u de sonra yükleyip gelecek olan 75 ile de birleştirip toplam 150tl olarak mı yüklüyordun?
    bu gelen 75 TL'yi cüzdana yüklemeden ürün alip harcama bile yapsak oluyor mu bilmiyorum 7.5 TL gene de alacak mı her sekilde?
    bu %10 cok fazla ya Normalde %2 alıyormuş markette Qr için

• PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

TCMB'nin altyapısını sunduğu tr karekod ile ödemeyede işlem ücreti alıyorlarsa bi s!ktır gitsinler artık ya, adım başı komisyon olacaksa ne işe seni kullanacağız biz? 2025'te qr ile ödeme yapalım diyoruz, eşek niyetine konuluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 9 Mart 2025; 22:54:49 >
  • %4 komisyonu acil kaldırmazsa tosla gibi kaybetmeye mahkum olacak.... Şuan hesabımdaki parayı harcar ve kapatırım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam iyi akşamlar çok ters bir durum oldu yani ben de sürekli yapmadığım için ilk defa karşılaştım
    300 TL yükle dedim 75de önceden olduğu için 225 TL yükledi bu yeni kampanyaya da katılmıştım 75 gelir mi
    gelmiyorsa tekrar hattima iade isteyeceğim acil cevap verebilir misin 😔

• quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

%4 komisyonu acil kaldırmazsa tosla gibi kaybetmeye mahkum olacak.... Şuan hesabımdaki parayı harcar ve kapatırım...
    Hakikaten de banka kartından %3.90 almak nedir ya? Hayır yine al en azından 0-2499 arası ya ücretsiz yap eskisi gibi ya da en azından %1 yap 2500 üzerine yine %3.90 yap eninde sonunda ya bu şekilde yapacaklarını ya da banka kartından %3.90 komisyonundan vazgeçeceklerini düşünüyorum tabii birazda bize de iş düşüyor kullanmayarak tepkimizi ortaya koymamız lazım zaten kampanyaları bile kişiye özel sana gelen kampanya bana gelmiyor vs

Gelmez iade yapın

• curky C kullanıcısına yanıt

Bu kart bakiyesi ile ödeme mi faturaya yansıt ödeme mi acaba?

• alperixx kullanıcısına yanıt

Bunlara kan kaybettirip patlatmamız lazım. Kendi paranı ATM'den ücretsiz çekememek ya da %4 komisyon ne demek? Aşırı saçma. Hizaya getireceğiz bunları...

Hata yapmayin diye uyardigim kisim oydu zaten hocam ben 25tl ligi zaten almistim 50tl lik hepsiburada kuponunu da alip tek seferde aldigim 75tl lik hepsiburada kuponu kullanirim dusunmustum. 50tl ligi gunlerce alamadim , onceden 25tl ligi almistim ama yuklememistim iste 2 sini bir yuklerim diye. Unutup 300tl yazdim ve 25tl yi hediye kupondan dustu haliyle 275tl lik harcama sayip gelecek 75tl yi vermedi. Sizde aide etmeniz lazim ama aldigi 30 tl lik komisyon ucret iadesi vermiyor aklinizda olsunda

• jedi_master kullanıcısına yanıt
    O yoktu çalışmayı durdur dedik sonra komple kaldırıp play store’dan tekrar indirdik bana mısın demedi video çek kısmında donuyor kalıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Siz video kısmındaki doğrulamayı çözebildiniz mi hocam..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi sabahlar arkadaşlar faturana yansıt üyelik ücreti (44.90 tl) 3 ayda bir mi alınıyor yoksa kullanılan her ay için mi alıyor??

• 
Sayfa: önceki 12951296129712981299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.