Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lassaban Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
25.760
Cevap
573
Favori
1.960.992
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Bugün TİMe kimlik onaylatmak için ancak son aşamada irtibat numarası yazdıktan sonra kaydetmeden hata verdi. Böyle bir şey balına gelen ve aşabilen oldu mu?
  • Arkadaşlar turkcell timden dun paycell hesap dogrulama için belgeleri verdim acaba kaç günde onaylıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilperi

Arkadaşlar turkcell timden dun paycell hesap dogrulama için belgeleri verdim acaba kaç günde onaylıyor ?

ortalama 4-- 7 gun icinde onaylaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paycell cüzdana kart eklemek istediğimde 3d doğrulama yapılamadığı için kartın kaydedilemedi hatası veriyor. Sizde de öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonuslarlayaşıyorum -- 9 Ocak 2021; 14:29:42 >
  • Geçmiş ayın ücretini bu ay kesmişler. Kendi şartlarında yazıyor geriye yönelik ücret alınmayacak diye. 1 liranın peşinde koca Turkcell .

Turkcell i. Olduğum için n11 kuponları iş yapıyor. O nedenle mecbur devam.
  • 16 – 31 Aralık tarihleri arasında Paycell Kart ile seferde 100 TL ve üzeri İnternet harcamasına 10 TL hediye kazanıyor.

kampanyasındaki 10 tl iadesi yatan varmı

• turkuaz50 kullanıcısına yanıt

hayır

• inexo kullanıcısına yanıt
    kimseye yatmadı sanırsam yine Pazartesi salı yatacak gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • grandprix kullanıcısına yanıt
    Hocam benden de iki kez 1 TL ücret kesmiş geçen ay ve güncel ayın ücretini almış ayrıca 100 TL e/ticaret kampanyası daha yatmadı beklemedeyiz.

• e ticaret kampanyası iadelerini ne yapacağız?3 hesabıma da iade gelmedi?Arayan var mı?

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 11 Ocak 2021; 18:40:10 >
  • Kimlik onaylatmak için TİMe gittim 3 kez. Üçünde de "Telefon numarası ve TC eşleşme" hatası verdi. Bu tarz sorun yaşayan oldu mu? Başka bir şekilde kimlik doğrulama yapılabilir mi
  • meeb kullanıcısına yanıt

Bu kampanya da kişi sınırlaması vardı sanırım arkadaşlar yatırmamak için bahaneleri hazır gibi.

• kizilperi kullanıcısına yanıt
    şuana kadar geçte olsa alamadığım iade olmadı.Yarın kayıt açtırıcam bir umut.

• E-ticaret 10 ₺ yattı şimdi

• kizilperi kullanıcısına yanıt
    katılım limiti yoktu,, ben limit olan hiçbir kampanyasına katılmıyorum,, şartları bir çok kez gözden geçirip trendyol dan alışveriş yaptım,, ama yatmadı

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    sabah aradım kayıt açtılar konuyu yetkili kişiye aktardılar ben dürttüm demiyorum ama genel bir konu belirttiğiniz dedi.Heralde uyandılar😀

şöyle de bir durum var 3 hesabımdan da geçen ayın kullanım ücretiyle 2 şer lira kullanım aidatı kesilmiş.3*8 yine de bereket versin.Manayla trendyoldan gram altın alıyorum.Alıp kenara atıyorum.

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Bana hala yatmadı o kampanyanın ödülü. Sırayla yatırıyorlardır belki, biraz daha bekleyelim bakalım.
  • Paycell cekilis kamp ana sayfada gorunuyordu suan yok 15ine kadardi kaldirdilar mi cekilis haklarimizi nerden gorebiliriz?😕
  • Belki bilmeyenler vardır diye yazıyorum. Bende daha yeni öğrendim. Daha önce paycell sanal kartı toslaya ekleyemiyordum, fiziki paycell kart alınca eklendiğini gördüm. Tosla olanlar varsa eklesin eft ya da bankamatikten çekme ücreti ödemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.