Şimdi Ara

Paycell market ve akaryakıtta %20 anında iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
7
Favori
3.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paycell market ve akaryakıtta %20 anında iade kampanyası var. Fiziki ve sanal pos'da gecerlidir diyor.max 150tl iade. Gecen ay ceptesok uygulamasını para yatırdıgım anda iade geldi

Bu ay 600tl yukledi. İade gelmedi.

Bı arada migros sanal marketten alısverise de iade veriyordu degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoşgeldin

• Kişiye özel kampanya bugün yanlışlıkla herkese geldi ve sonradan gelenlere iade gelmiyor, büyük ihtimal yarın kaldırırlar. Ay başında size bu kampanya gelmediyse boşuna alışveriş yapmayın

• Konu hakkında tüm ayrıntılar paycell ana konusunda son yazdığım mesajımdan bir öncekinde mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 6 Aralık 2023; 19:28:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Banada %20 gelmiş, bimparaya para yüklesem gelirmi acaba iade

• hakkan058 H kullanıcısına yanıt

Geçen ay bimpara dan bana gelmedi

• Fatih1455 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karekod yazmıyor mu şartlarda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nasıl alacaz bunu hocam ne alışverişi yapmak lazım qr var şartlarda herhangi bir akaryakitta qr yapsak gelecek mi yada market. Sanal onerebilecek var mı yada aytemiz vaay yüklesek çalışır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhonturk -- 6 Aralık 2023; 19:48:58 >
  • Kaynak da benden gelsin öyleyse.

Paycell market ve akaryakıtta %20 anında iade

paycell
    Market ve Akaryakıt TR Karekod Harcamana 150 TL Nakit İade! - Paycell
    https://paycell.com.tr/kampanyalar/market-ve-akaryakit-tr-karekod-harcamana-150-tl-nakit-iade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 6 Aralık 2023; 19:56:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• b0Ni kullanıcısına yanıt

yarin kalkmazsa islem yapayım daha oncede 1 gun sonra kaldirdilar. mail attim fis görüntüsü yolladim yatirdilar iadeyi.

• Sanaldan karekodla akaryakıt/market nasıl yapılıyor var mı bunu destekleyen yerler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @gonulbas gecen ay annem ve babam yakıt alısverisinde paycell kullandılar. Puanları yatmadı. Payceli aradım , bu alısverisin akaryakıt oldugunu nerden bilelim diyor delirecektim. Uleyn mcc kodu ne işe yarıyor. Fiş istediler akaryakıt istasyonu müdürüyle görüsüp plaka ve alınan yakıtı gösteren pompa fişi verdi. Onu mail attım. Ne arayan var ne soran. Ben de foruma bakıp şok win'e para yatırmalarda iade alındıgını görunce oraya para atıp iademi aldım.

Kampanyaları hergun kontrol etmem ama bugun %20 iade kampanyasını görünce para attım paycele iade gelmeyince müsteri hizmetlerini aradım. Kampanya şartlarına baktı ve evet yararlanmanız lazımdı ben kayıt oluşturayım dedi ve kayıt actı.

İşin ahmak tarafı sanal postan ödeme işlemi bu , fişi de olmaz. Dur bi de mail atayım yarın da şikayetvar a yazarım.

• Şok a para yatırmaya yatıyor mu?

• carrefoursa 500 yükle 50 kazan ve 500/100 harca kazan var kombo olur mu acaba?

• Dün gözükmüyordu ama şuan gözüküyor.SMS ile katıldım ; kampanya kriterlerini saglamadığınız için katılımınız alınmamıştır diye mesaj geldi!

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Paycell kartı Carrefour dan mı aldın ?

• But TR karekod normal her yerde kullandığımız pos cihazlarında olan QR kod mudur ?

• paşalı kullanıcısına yanıt

paycell kartı alalı 3 yıl oldu nereden aldığımı hatırlamıyorum. sorunun konuyla alakasını çözemedim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.