Şimdi Ara

Paycell şok market kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
13
Favori
9.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• müşteri tarafında da ekran-dokunmatik kasa olan şubelerde sorunsuz yüklersiniz. herhangi bi şekilde sistem yok falan diyorsa yalandır bilmediği için falan diyordur. eski tip tuşlu kasa olan şubelerde ya hiç yüklenmiyor ya da onu bilen türkiyede sayılı çalışan vardır hiç zaman kaybetmeyin.

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Cep numarası ile beraber kartın son 4 hanesi de soruluyor, sanal kartı olanlar da var...

Bizim şu an bulunduğumuz yerde bir bağğğyan nasıl surat yapmıştı ilk yükleme denememde görseniz hayattan soğursunuz, hayatın anlamını sorgulatan şahıslar var içimizde. Kendilerine asla laf ettirmiyorlar, bu nasıl ego?

Sağolsun bir beyefendi ilgilendi, sanırım rahatsız olduğumu hissetmişler durumdan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • edion994137 E kullanıcısına yanıt
    fullshellale.avi olmuş, bizim ailecek hayatımız aynı anlattığınız Quantum'da...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @senseman62 @tubytube

Yarın başka bir şubede deneyeyim, benim ki erkekti 2 farklı kasada denedi ikisi de dokunmatik ekranlı sanal kart numarası denedi, QR kod denedi cep numarası ile yüklenmesi lazım dedim ama biz yükleyemiyoruz dedi yarın başka bir şube de tekrar deneyeyim.

• Faydalandık teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üsküdar da 4 tane Şok a sordum haberleri dahi yok. Asıl suç Paycell de birbirlerinden haberleri yok ama ortada sözde kampanya var

• Bu yükleme Şok'ta Tosla menüsünden mi yapılıyor?

Biz öğretmeye çalışıyoruz bir de çalışan arkadaşlara. Gerçi onlar da haklı ne gösteren var ne bir şey merak etmeyince de veya yükleyen olmayınca bilmiyorlar.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Dün gittiğim Şok’taki kasiyer de bilmiyordu. Sağolsun 3-4 yeri arayıp öğrendi.

Yanlış hatırlamıyorsam Tosla menüsünüm yanında kart yüklemesi (hediye kartı da olabilir) varmış, oradan olabilir.

• Dün 4-5 karta yükleme yaptım hepsine geldi,

Detayları vereyim çünkü en son ödemede baya sıkıntı yaşanıyor.

1.karta para yükleme ilk seçenek

2.tosla kart gelir ekrana yan küçük ^ seçenek basıp altında paycell sececek

3.cep no basında sıfır olmadan girecek

4. Numara girdikten sonra kartlar gelir en üstte gelen sanal kartınız altında gelen fiziki kartınıız numaranıza bağlı kartlanız fiziki kartı seçtirin

5 . yükleme ekranı gelcek burda kesinlikle kartla ödeme yok nakit seçecek. Sonra burası çok önemli sistem burda kafa karıştırıyor ve kasiyer yükleyemiyor. 150 tl yazacak yükleme ücreti sonra tekrar işlem ücreti parası istiyor 1.00 tl yazacak şok alacağı yükleme ücreti sonra 1.00 tl tekrar yazacak ve karta para yükle diycek. Eğer 2.00 tl yazarsa yada 152 direk yazarsa burda çakılı kalıyor ve yükleme yapmıyor. Komisyon ücretleri 1.00 tl olarak ayrı girilmeli.

Toplamda 152 tl ödeyeceksiniz kasiyere şok 1 tl komisyon alacak.

bilginize

• Sonunda Urfa'da yapabilen bir şok buldum.

• ismail671 kullanıcısına yanıt

Kasiyerlerin açtığı ekranda ininal kart görünüyor. Buna bakarak diğer kartlara yükleme yapılmıyor diyorlar. Sizin söylediğiniz seçenek de açtıkları ekranda görünüyor. O seçenegi tıkladıkları an üstte tosla altta paycell görünüyor.

• ismail671 kullanıcısına yanıt

ben dün fiziki karta yükleme yaptım, sanal karta ayrı yükleme yapabilir miyim? yaparsam indirim gelir mi?

• Bende az önce yaptım. Hemen geldi. Haber verene teşekkür ederim

• lawyerdem kullanıcısına yanıt
    Gelmez,şartlarda yazıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu yüklemeler sadece nakit mi yapılıyor?

• sincax S kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet bugün başka bir şubeye gittim, bayan arkadaş direk yüklenmiyor Turkcell gideceksiniz dedi :)

Lütfen tosla menüsünden olacak bir kontrol eder misiniz diyince baktı kurcaladı biraz birde ilk defa yapıyorum dedi cep no istedi ve kartın son 4 hanesini bana söyleyip onayladı ve başarılı hiç bilmeyen ve ilk defa yapan kasiyer 5 dakika da halletti. :)

(Sanal kartta yükleme yapıldı)

• Telefon numaranızı verdikten sonra ( başında sıfır olmasın) kariyerin ekranında tüm kartlarınız görünüyor. Hangi karta yüklemek istiyorsanız onu seçtirin.

• Bittimi acaba? Az önce yükledim henüz gelmedi 25 tl.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.