Bildirim
Payday 2: Crimewave Edition [PS4 ANA KONU] (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
mesela bu oyunu arkadaşıımızla beraber oynayabiliyor olsak güzel olurdu. aynı ekranda beraber polisleri öldürme falan. ama nerdeee -
Arkadaşlar bu oyuna eylül gibi çok sağlam başlamayı düşünüyorum. Bir arkadaşımla beraber Ps3 versiyonunda çok oynadık. Bu sürümde Death Wish zorluğu varmış. Sabahlar olmasın. -
-
Oyunu alıp oynayan varmı arkadaşlar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: shngzm
Oyunu alıp oynayan varmı arkadaşlar ?
Nasipse Eylul gibi alacagim fakat yorum istiyorsan Ps3 versiyonu oynamistim cok eglenceli. Hele bir de arkadaslarin varsa super.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: goz_35
quote:
Oyunu alıp oynayan varmı arkadaşlar ?
Nasipse Eylul gibi alacagim fakat yorum istiyorsan Ps3 versiyonu oynamistim cok eglenceli. Hele bir de arkadaslarin varsa super.
Yok hocam ben oyunu alalı 1 hafta olmadı, o yüzden alan varsa onlarla birlikte bir takım kurup oynamak istiyorum.
Oyun deli zevkli cidden ben böyle bir oyun görmedim, yalnız oyun esnasındaki müzikler adamı feci bir şekilde gaza getiriyor anlatamam :)
Oynanış atmosfer cidden çok iyi yani şuana kadar hep yabancılar ile oynadım ki seninde dediğin gibi 4 kişilik bir takım oluşturulduğunda oyun daha fazla zevkli olacaktır. -
Almayı düşünüyorum , doluluk oranı nasıl arkadaşlar ?
Ya arkadaşlar ben bir şey öğrenmek istiyorum.
bu aralar dikkatimi çekti bazı oyunlar sonrası param azalıyor neden acaba ? birde rehine öldürmek bunun nedeni olabilir mi ? -
Abi rehine oldurmek de dusurur. Ayrica job kuruyosun ya para odeyerek. Basarisiz olursan paran artmiyor. Overkill mi oynuyorsun genelde ?
quote:
Abi rehine oldurmek de dusurur. Ayrica job kuruyosun ya para odeyerek. Basarisiz olursan paran artmiyor. Overkill mi oynuyorsun genelde ?
Kardeşim ben oyunun yabancısyım inan :) ben crime.net kısmına giriyorum orada haritalar açılıyor ya orada 3 kişi gördüğüm yada parası yüksek olana girmeyi tercih ediyorum.
yani senin dediğin gibi özellikleri bilmediğim için yanlış şeyler yapıyor olabilirim. very hard yazan oluyor giriyorum overkill yazıyor giriyorum bunların ne anlama geldiklerini bilmediğim için
direk parası yüksek olanlara girmeye çalışıyorum.
Eğer bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim nelere dikkat etmem konusunda daha doğrusu çünkü oyunu çok sevdim deli oynuyorum ama dediğim gibi bu aralar fazla rehine öldürdüm ondan para gidiyor demek -
quote:
Orijinalden alıntı: Epsilon
Hmm...nice bike.
Bir Tommy Vercetti klasiği:) -
Ben de ps3 versiyonunu oynamistim. Yeni versiyonda ekstra bir zorluk seviyesi daha var. Ufak tefek islerle basla bence. Tek basina da oynayabilirsin yaninda botlar oluyor. Zaten kisa surede oyuna birileri dahil oluyor. Fakat ana paranin dusmemesi lazim hicbir sekilde. Orayi hala cozemedim.
quote:
Ben de ps3 versiyonunu oynamistim. Yeni versiyonda ekstra bir zorluk seviyesi daha var. Ufak tefek islerle basla bence. Tek basina da oynayabilirsin yaninda botlar oluyor. Zaten kisa surede oyuna birileri dahil oluyor. Fakat ana paranin dusmemesi lazim hicbir sekilde. Orayi hala cozemedim.
Hocam yok dün o konu hakkında iyice bir araştırma yaptım :)
Paramın düşme sebebi rehine öldürmem, yani soyguna girdiğimiz yerlerde karşımıza çıkan rehineleri öldürmek paramızdan kesinti olarak gidiyor.
Zaten rehine vurduğun an hemen ekranın ortasında 20.000 $ yada 40.000 $ olarak ingilizce yazılar çıkıyor ben sanıyom artı ilave ediliyordur,
meğersem kesinti oluyormuş bilgin olsun seninde... -
Ps4 oynayan varsa beraber girelim. psn : grkmyldrmr
quote:
Orijinalden alıntı: LadyAmerica
Olur hocam bende oynuyorum oyunu eklerim akşam seni ;) müsait olduğun zamanlar oynarız.
Başka oynayan olursa eğer 4 kişi olabiliriz ;) -
Beyler oyunu satmayi dusunen var mi almak istiyorum . Cok tesekkurler simdiden :)
quote:
quote:
Olur hocam bende oynuyorum oyunu eklerim akşam seni ;) müsait olduğun zamanlar oynarız.
Başka oynayan olursa eğer 4 kişi olabiliriz ;)
Olur hocam başka gelmek isteyen arkadaş varsa Id bıraksın müsait olduğumuzda girelim
quote:
quote:
Başka oynayan olursa eğer 4 kişi olabiliriz ;)
Takipteyim hocam
Canım benim takip eden sen ol
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X