Bunun hakkında birçok sitede konu açılmış olsa da bu yöntem hem kolay hem de bir şey yüklemenizi gerektirmiyor.
-Bir süredir PAYDAY 2'deki kasma sorununu araştırıyordum. Genelde görüntü kalitesini düşürün veya renderer_settings isimli dosyayı yükleyin diyordu. *"Görüntü kalitesini düşürün" tavsiyesi büyük ihtimalle oyunu hiç oynamayanlardan geliyor. Çünkü hiçbir faydası yok. -Söyleyeceğim yöntem herkeste işe yarar mı bilmiyorum fakat ben genelde HIGH kalitesinde 50 FPS civarında oynayabiliyorum.
Nasıl ?
1) Masa üstüne sağ-click yapıp "Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır" isimli bölmeyi seçin. 2) Açılan AMD (ya da her neyse) ekranında "payday2_win32_release.exe" yazısının karşısında büyük ihtimalle güç tasarrufu yazıyordur. Onu yüksek performansa getirin.
- Ben bunları yapınca oyun artık "oynanabilir" dereceye geliyor. Fakat yine de oyunda optimizasyon problemlerinin olduğu aşikâr. - Sizde zaten Yüksek Performans ise, ne yapılabileceğini bilmiyorum. BAŞKA BİR ÇÖZÜMÜ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme