Şimdi Ara

PAYDAY 2 KASMA SORUNUNA ÇÖZÜM [AMD]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
5.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun hakkında birçok sitede konu açılmış olsa da bu yöntem hem kolay hem de bir şey yüklemenizi gerektirmiyor.

-Bir süredir PAYDAY 2'deki kasma sorununu araştırıyordum. Genelde görüntü kalitesini düşürün veya renderer_settings isimli dosyayı yükleyin diyordu.
    *"Görüntü kalitesini düşürün" tavsiyesi büyük ihtimalle oyunu hiç oynamayanlardan geliyor. Çünkü hiçbir faydası yok.
    -Söyleyeceğim yöntem herkeste işe yarar mı bilmiyorum fakat ben genelde HIGH kalitesinde 50 FPS civarında oynayabiliyorum.

Nasıl ?

1) Masa üstüne sağ-click yapıp "Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır" isimli bölmeyi seçin.
    2) Açılan AMD (ya da her neyse) ekranında "payday2_win32_release.exe" yazısının karşısında büyük ihtimalle güç tasarrufu yazıyordur. Onu yüksek performansa getirin.

- Ben bunları yapınca oyun artık "oynanabilir" dereceye geliyor. Fakat yine de oyunda optimizasyon problemlerinin olduğu aşikâr.
    - Sizde zaten Yüksek Performans ise, ne yapılabileceğini bilmiyorum. BAŞKA BİR ÇÖZÜMÜ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.