Şimdi Ara

payday 2 offshore account nedir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 gündür payday 2 pynuyorum fakat bu offshore account işini anlayamadım burdaki para ne işe yarıyor anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Payday 2 Offshore Hesabı Nedir?

Payday 2'de bir offshore hesabı, oyuncuların soygunlardan elde ettikleri paralarını saklayabilecekleri güvenli bir yerdir. Bu hesap, oyuncuların paralarını kolluk kuvvetlerinden korumalarını ve daha sonra kullanmak üzere saklamalarını sağlar.

Payday 2'de denizaşırı hesap kurmak için öncelikle oyun içi karakterinizin Payday 2 offshore account özelliğini açması gerekir. Bu özellik, oyunun " beceri ağacı" bölümünde bulunur ve puan harcanarak açılabilir.

Offshore hesap açıldıktan sonra, oyuncular soygunlardan elde ettikleri paraları hesaplarına yatırabilirler. Offshore hesaptaki para, kolluk kuvvetleri tarafından el konulamaz, bu nedenle oyuncular paralarını güvenli bir şekilde saklayabilirler.

Offshore hesaptaki para, yeni ekipman satın almak, becerileri yükseltmek veya diğer harcamalar için kullanılabilir. Oyuncular ayrıca offshore hesaplarına ekstra para yatırarak hesaplarını daha da büyütebilirler.

Özetle, Payday 2'deki offshore hesap, oyuncuların soygunlardan elde ettikleri paralarını güvenli bir şekilde saklamalarına ve sonraki kullanımları için saklamalarına olanak tanıyan bir oyundur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benim bildiğim contract broker da kullanılıyor ama emin de değilim.
    en iyisi wiki sayfasına bakmak payday 2 nin
  • Offshore account görev açmaya yarar örneğinyüksek zorlukta bir görev açacaksın ama çıkmıyor (yüksek zorlukta görevler nadir çıkar) hemen parayı basarak açabilirsin ve ya 100 level olduğunda Offshore accounttan 200.000.000 para vererek 0 levelden başlayabilirsin.Başka sorun varmıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goktugberke -- 23 Haziran 2017; 3:3:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.