Arkadaşlar ben rehineleri kullanarak polisi durduramıyorum bağlıyorum rehin alıyorum fakat polis tak tuk giriyor içeri.
:) abicim rehineler polisi durdurmak icin degil,eger birinizi polis yakalarsa onu kurtarmak icin rehineleri takas yapiyosunuz...
Köprü mapi Kane&Lynch'den araklanmış bildiğin
quote:
Orijinalden alıntı: tusa
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Arkadaşlar ben rehineleri kullanarak polisi durduramıyorum bağlıyorum rehin alıyorum fakat polis tak tuk giriyor içeri.
:) abicim rehineler polisi durdurmak icin degil,eger birinizi polis yakalarsa onu kurtarmak icin rehineleri takas yapiyosunuz...
Abicim ?
:)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tusa
quote:
Abicim ?
kusra bakma agiz aliskanligi.:)
arkadaşlar bişey sorucam bu oyun ve dungeon defenders oyunu amerika psn inde satışa sunulurken bizim psnde satılmıyor amerikan psn ile satın alsam herhangi bi sorun olur mu yoksa bize çıkmasını mı bekleyeyim?
quote:
Orijinalden alıntı: Nyox
arkadaşlar bişey sorucam bu oyun ve dungeon defenders oyunu amerika psn inde satışa sunulurken bizim psnde satılmıyor amerikan psn ile satın alsam herhangi bi sorun olur mu yoksa bize çıkmasını mı bekleyeyim?
Sorun olmaz US PSN'den indirip TR PSN'de oynayabilirsin
hala gelmedimi bu payday psn tr ye yahu.
Oyunun akıbeti ne oldu?
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
Oyunun akıbeti ne oldu?
bu ayın sonuna kadar gelir demişlerdi beklemedeyiz bide pre-order yaptık en son biz oynayacaz
GELMEDİ yani kardeşlikle pre alındı oyun hala bekliyoruz
çok zevkli oyun
quote:
Orijinalden alıntı: okinore
hahaha yahu ben de bakamadım hıc gelmıstır belkı yerını bulamamısızdır
quote:
Orijinalden alıntı: solidfrost
quote:
Orijinalden alıntı: okinore
hahaha yahu ben de bakamadım hıc gelmıstır belkı yerını bulamamısızdır
yok yok olsa meydanda olurdu
Oyunun avrupa çıkış tarihi 2 kasım olarak kesinleşti.