bu foruma kayıt olduktan sonra düzenli her gün geliyorum ama her baktığımda her gün aynı konu KIZLAR ERKEKLER.nedir paylaşılamayan.hayatımızda yüzlerce erkek ve yüzlerce kadın var herkes ayrı karakter ayrı tip ayrı düşünce peki neyi paylaşamıyoruz.ve başka ir şey daha her topic de mutlaka bir kız erkek atışması oluyo.konu acayip geyiğe dönüyo.konunun başını okuyorum sonuna gelince acaba hangi topic di bu diyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: gülgüzeli
bu foruma kayıt olduktan sonra düzenli her gün geliyorum ama her baktığımda her gün aynı konu KIZLAR ERKEKLER.nedir paylaşılamayan.hayatımızda yüzlerce erkek ve yüzlerce kadın var herkes ayrı karakter ayrı tip ayrı düşünce peki neyi paylaşamıyoruz.ve başka ir şey daha her topic de mutlaka bir kız erkek atışması oluyo.konu acayip geyiğe dönüyo.konunun başını okuyorum sonuna gelince acaba hangi topic di bu diyorum.
konuş be kim tutar seni yanındayım devam devam
@gülgüzeli , paylaşılamayan şu ki erkekler kıskanç kızlar da duyarsız durum bundan ibaret yani
Ya nerden çağırdık şu kızları kimin gazına geldik ya resmen er-kek olmuşuz
günümüzün içine kapanık erkeklerinin ve erkek dünyasını anlamayan bayanların internet ortamının özgürlüğünü lehine çevirip bastırılmış duygularını dışarı vurması için oluşturulan ortamlarda özellikle büyük mesajlaşma ortamlarını kullanması durumudur (bu forumda kanser oldum bu sigaradan)...
Bu sadece bu forumda olan bir şey değilki.Bunu hayatın her anında görebilirsiniz.Haliyle foruma da yansıyor "Kadınlar ve Erkekler" konusu...
KADINLAR ÇOĞU KÖTÜ OLDUĞUMUZDA BİZE DEĞER VERİR FAKAT BEN İYİ OLDUĞUMDA BU SEFER İYİLİĞİ HAZMEDEMİYORLAR ANLAŞILIR GİBİ DEİL.. NE GÜZEL MUTLU MUTLU SEVİLMEK SEVMEK VARKEN
@gülgüzeli , paylaşılamayan şu ki erkekler kıskanç kızlar da duyarsız durum bundan ibaret yani
duyarsız diiliz.. bi dediinisi iki etmiorus
yalan söylerken hiç yüzün kızarmıyo dimi
quote:
Orjinalden alıntı: roswell duyarsız diiliz.. bi dediinisi iki etmiorus
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
günümüzün içine kapanık erkeklerinin ve erkek dünyasını anlamayan bayanların internet ortamının özgürlüğünü lehine çevirip bastırılmış duygularını dışarı vurması için oluşturulan ortamlarda özellikle büyük mesajlaşma ortamlarını kullanması durumudur (bu forumda kanser oldum bu sigaradan)...
haklısın
quote:
Orjinalden alıntı: Preston
yalan söylerken hiç yüzün kızarmıyo dimi
quote:
Orjinalden alıntı: roswell duyarsız diiliz.. bi dediinisi iki etmiorus
sen öbür topiğe girmemişsin sanırım ... istersen bi bak
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: silent scream
quote:
bizlerde aynı şeyi sizin için düşünüyoruz.konu sadece bu olamaz.ben sevgilimi onun beni kıskandığından çok kıskanırım.ve ben bu konuda onun duyarsız olduğunu düşünüyorum.konu bu değil işte.
kıskançlık kıskanmak yaw hiç br şey istemiyorum ben artık çünkü artık kıskanacak veya kıskanılacak bir sevgilim yok
quote:
quote:
quote:
bizlerde aynı şeyi sizin için düşünüyoruz.konu sadece bu olamaz.ben sevgilimi onun beni kıskandığından çok kıskanırım.ve ben bu konuda onun duyarsız olduğunu düşünüyorum.konu bu değil işte.
yeni gördüm yw
Beyler bu forumda asla duyarsız olmayan biri varsa o da Roswell'dir , bu da böyle biline
(günahını aldık kızın yw , kendime)
quote:
Orjinalden alıntı: roswell sen öbür topiğe girmemişsin sanırım ... istersen bi bak
kıskançlık kıskanmak yaw hiç br şey istemiyorum ben artık çünkü artık kıskanacak veya kıskanılacak bir sevgilim yok
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote: