Şimdi Ara

PAYLAŞILAMAYAN NE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu foruma kayıt olduktan sonra düzenli her gün geliyorum ama her baktığımda her gün aynı konu KIZLAR ERKEKLER.nedir paylaşılamayan.hayatımızda yüzlerce erkek ve yüzlerce kadın var herkes ayrı karakter ayrı tip ayrı düşünce peki neyi paylaşamıyoruz.ve başka ir şey daha her topic de mutlaka bir kız erkek atışması oluyo.konu acayip geyiğe dönüyo.konunun başını okuyorum sonuna gelince acaba hangi topic di bu diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: gülgüzeli

bu foruma kayıt olduktan sonra düzenli her gün geliyorum ama her baktığımda her gün aynı konu KIZLAR ERKEKLER.nedir paylaşılamayan.hayatımızda yüzlerce erkek ve yüzlerce kadın var herkes ayrı karakter ayrı tip ayrı düşünce peki neyi paylaşamıyoruz.ve başka ir şey daha her topic de mutlaka bir kız erkek atışması oluyo.konu acayip geyiğe dönüyo.konunun başını okuyorum sonuna gelince acaba hangi topic di bu diyorum.

konuş be kim tutar seni yanındayım devam devam

• @gülgüzeli , paylaşılamayan şu ki erkekler kıskanç kızlar da duyarsız durum bundan ibaret yani
  • Ya nerden çağırdık şu kızları kimin gazına geldik ya resmen er-kek olmuşuz
  • günümüzün içine kapanık erkeklerinin ve erkek dünyasını anlamayan bayanların internet ortamının özgürlüğünü lehine çevirip bastırılmış duygularını dışarı vurması için oluşturulan ortamlarda özellikle büyük mesajlaşma ortamlarını kullanması durumudur (bu forumda kanser oldum bu sigaradan)...
  • Bu sadece bu forumda olan bir şey değilki.Bunu hayatın her anında görebilirsiniz.Haliyle foruma da yansıyor "Kadınlar ve Erkekler" konusu...
  • KADINLAR ÇOĞU KÖTÜ OLDUĞUMUZDA BİZE DEĞER VERİR FAKAT BEN İYİ OLDUĞUMDA BU SEFER İYİLİĞİ HAZMEDEMİYORLAR ANLAŞILIR GİBİ DEİL..
    NE GÜZEL MUTLU MUTLU SEVİLMEK SEVMEK VARKEN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Preston

@gülgüzeli , paylaşılamayan şu ki erkekler kıskanç kızlar da duyarsız durum bundan ibaret yani

duyarsız diiliz.. bi dediinisi iki etmiorus

• yalan söylerken hiç yüzün kızarmıyo dimi

quote:

Orjinalden alıntı: roswell
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

günümüzün içine kapanık erkeklerinin ve erkek dünyasını anlamayan bayanların internet ortamının özgürlüğünü lehine çevirip bastırılmış duygularını dışarı vurması için oluşturulan ortamlarda özellikle büyük mesajlaşma ortamlarını kullanması durumudur (bu forumda kanser oldum bu sigaradan)...

haklısın
  • quote:

yalan söylerken hiç yüzün kızarmıyo dimi

quote:

sen öbür topiğe girmemişsin sanırım ... istersen bi bak

• quote:

@gülgüzeli , paylaşılamayan şu ki erkekler kıskanç kızlar da duyarsız durum bundan ibaret yani

• quote:

Orjinalden alıntı: silent scream

quote:

bizlerde aynı şeyi sizin için düşünüyoruz.konu sadece bu olamaz.ben sevgilimi onun beni kıskandığından çok kıskanırım.ve ben bu konuda onun duyarsız olduğunu düşünüyorum.konu bu değil işte.

• kıskançlık kıskanmak yaw hiç br şey istemiyorum ben artık çünkü artık kıskanacak veya kıskanılacak bir sevgilim yok
    quote:

quote:

quote:

bizlerde aynı şeyi sizin için düşünüyoruz.konu sadece bu olamaz.ben sevgilimi onun beni kıskandığından çok kıskanırım.ve ben bu konuda onun duyarsız olduğunu düşünüyorum.konu bu değil işte.

• yeni gördüm yw

Beyler bu forumda asla duyarsız olmayan biri varsa o da Roswell'dir , bu da böyle biline

(günahını aldık kızın yw , kendime)

quote:

sen öbür topiğe girmemişsin sanırım ... istersen bi bak

• paylaşılamayan benim
  • forumdaki kızların dikkatine
    TEHLİKELİ : nirvana83

quote:

Orjinalden alıntı: nirvana83

kıskançlık kıskanmak yaw hiç br şey istemiyorum ben artık çünkü artık kıskanacak veya kıskanılacak bir sevgilim yok
    quote:

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: esermikli

paylaşılamayan benim

seni paylaşmayı kimse istemez ztaen

• BÜTÜN KIZLAR TEHLİKELİ
  • ne tahlikem var benim
    quote:

forumdaki kızların dikkatine
    TEHLİKELİ : nirvana83

quote:

Orjinalden alıntı: nirvana83

kıskançlık kıskanmak yaw hiç br şey istemiyorum ben artık çünkü artık kıskanacak veya kıskanılacak bir sevgilim yok
    quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.