Şimdi Ara

Paylaşım sitesi - yazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yazdığım bu sitenin pazarı var mıdır ? kısaca şu şekilde anlatayım;
    1 yıldır geceli gündüzlü çalışarak bir paylaşım sitesi yazdım ve sonuna geldim, bahsettiğim günümüzdeki sosyal medya siteleri tarzında, çok geniş kapsamlı bir site oldu. En ince ayrıntılarını düşünerek kodladım, yönetim paneli ve güvenlik önlemleri dahil herşeyi bitti sayılır, sadece sunucuya atıp çalıştırmak kaldı. Kullanımı tamamen ücretsiz ancak öne çıkarma ve reklam verme ücretli olacak, bakiye sistemi ayarladım, bakiyesi olan site içinde kullanabiliyor, site içi reklam ağı var, referans sistemi ve referans bakiyesi mevcut, kullanıcılar maximum belirli sayıda arkadaş davet edip site içi bakiye kazanabiliyorlar. tahmini aylık 80 bin tl civarı kazandıracak şekilde bir sistem kurdum, fakat sitenin tanıtımı ve ilgilenmesi yani ekip kurması zor olacak gibi geliyor, sunucuyu henüz kiralamadım merak ettiğim bu tarz sitelerin pazarı var mıdır, açsam daha mı iyi olur, acaba açmadan satsam mı, kararsız kaldım yardımcı olur musunuz ?

• MVP Yapıp fikrini önce deneseydin keşke.
    Paylaşım sitesi - yazma

mvp nedir ? http://www.acm-software.com/acmblog/minimum-viable-product-nedir/
  • Paylaşım sitesi nedir arkadaşım? Nasıl bir site yaptın? Facebook tarzı mı yaptın? Eğer öyle bişey yaptıysan videoları, fotoğrafları nerde saklıyacaksın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.