Gece saat 3 gibi BL de olan kasmaya fırsat bulamadıgım charımı Karazhan a Horde olarak getırmek ıstedım. Hemen Fction Change girdim kredi lartı şifremi falan filan herşeyi hallettim, bir anda kartımı kabul etmemeye başladı. Şaşırdım, bırkac kez daha denedim yıne olmadı bende sabah yaparım deyıp oyuna gırmeye kalktım. Log ın ekranında bır yazı belırdı 2 bucuk senedır oynadıgım oyun artık nedense otomatık odemey yapmamıstı ve hesap dondurulmustu. Neyse dedım zamanı gelmıstır kartda bı olay olmustur battlenet den yıne gıreyım kart no mu hemen hallolur dedım. Gırdım kartı kabul etmedı. Bankada sorun vardır dedım bır daha gırmek ısteyınce 3 defa gırdıgımı ve bugunluk hakkımın dolduğunu soyledı. O an sinirden ekranı parcalamak istedim artık. Oysakı sadece bir defa girmıstim. Sorn bu da degıl maıllerıme baktıgımda acaba blızzden bısı geldımı dıye FACTİON CHANGE ıslemının gerceklestırıldıgını gorunce ıyıce telaslandım. Ben oyuna gıremıyorum, kredı kartımı kabul etmıyor ama nasıl olduysa kabul edılmeyen karttan ıslemı gerceklestırıyor???? Maıl attım cevap beklıyorum sizce bı sorun olabılırmı bunda? Ne bılım bı hata falan yoksa cıddı bısımıdır? kart gıtmesın bosu bosuna?
Yokmu la bişi bilen???!!! Blizz forum larına baktım MasterCard la sorun yaşayanlar oluyormuş. Açılınca bide Vısa yla denıcem. Kart sçıyorum zaten...