Şimdi Ara

Payment Method Blocked(Yedin beni blizzard)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 ay önce pre paid kart ile accountumu açmıştım.2 Ay doldu şimdi kredi kartı ile acmak istiyorum accountumu ancak "payment method blocked" sorunu ile karşılaşıyorum nedenini bilmiyorum.Oyun içi mail attım. Normal mail attım. Bir cevap yok hala blocked.Ne yapabilirim ? daha önce bu sorun ile karşılaşanınız varmı?

Teşekkürler

• Dostum öncelikle Allah kolaylık versin diyorum. Ağustos 2008 de benim accountu 1 gün banladılar.Sanırım yf kullandığım için. Sonra açılınca bir baktım kredi kartı ödemesi kapalı.
    Hemen mail attım blizz amcaya. Tam 10 gün sonra bana, vukuatınız yüzünden hem sizin hem bizim güvenliğimiz için credi kartı ödemesini KALICI kapattık dedi.
    Üstüne birde şunu yazmış bu konu için daha fazla mail atmanıza gerek yok demişler.Bak seenn aramayalım hakkımızı yani..
    Tam 3 ay mail bombardımanına tuttum. Vukuatım nedir dedim??(onların dilinde previous issue yani önceki davranışlarımızdan ötürü).Issue aşağı issue yukarı derken en sonunda sorun yerine çözüme yöneldim ve ülkemde pre-paid kartlar çok pahalı ve az bulunuyor, migrate edicem para bayılcam size ama yapamıyorum, açmazsanız oyunu bırakmak zorunda kalacağım dedim.
    Bir hafta sonra çok düşündük ve açmaya karar verdik dediler ve açtılar. Ağlanacak kısım şimdi geliyor. Geçen hack yedik sonra geri aldık charı birde baktım ŞOK… credi kartı ödemesi kalıcı olarak kapanmıştır. Yine mail attım blizz amcaya noluyor ben zaten sanal kart kullanıyorum güvenlik sorunu yok diye. Cevap geldi, PREVIOUS ISSUE nedeniyle kapattık diye …Ölürmüsün öldürürmüsün. Tekrar kolay gelsin diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eudimonia -- 28 Nisan 2009; 17:11:55 >

• Benimde 2 hafta önce accountum hacklenmişti ama mail falan attım virüslerden kurtulduğum artık pc nin güvenli olduğu şeklinde ama işte bende yeni farkettim sorunu demmeki hack yediğim icin blocked oldu benimkide pre paid kartlar da çok pahalı ve benim o kadar param yok offff
  • quote:

Orjinalden alıntı: Refika

Benimde 2 hafta önce accountum hacklenmişti ama mail falan attım virüslerden kurtulduğum artık pc nin güvenli olduğu şeklinde ama işte bende yeni farkettim sorunu demmeki hack yediğim icin blocked oldu benimkide pre paid kartlar da çok pahalı ve benim o kadar param yok offff

2 aylık kart 60 lira. kredi kartıyla 52-53 lira. İşin parasal farkı çok değil. Ama neden fazla vereyim?
    Sonra ödemeyi kapattın, iyi kapat güvenlik falan filan ama sonra accountun sahibiyle bir görüş güvenlik probleminiz devam ediyormu diye?
    Kalıcı kapattım, dahada bu konuda yazma. Oh ne güzel.
    Accountun güvenliği sizin sorumluluğunuzda diyor. İyi tamam anladıkta blizz'in bile bir ara serverı hacklenmişti. Belflerin start bölgesinde 1 milyon tane lvl 1
    blizz F.U. diye /yell atıyordu. Server down oldu 3-5 saat. İyi sende o zaman serverı kapat tamamen.
    Aman neyse delirdim dur bu gazla bir mail atıyım yine.

• aslında pre-paid kart 60 milyon degil ,benim de hackten dolayı kredi kartı ödemesi kapanmıstı, dövizin arttıgı donem baktım 13 euro 30 milyona fln gelmis ,gitti gidiyordan pre-paid kartı 54 milyona aldım daha ucuza gelmis oldu
    ben de mail atmıstım ,1 hafta sonra geldi ,yok cdkey verin yok sunları yazın acılması icin ugrasmıycam gittigidiyor.comdan 54e alırım daha ucuza geliyor
    kredi kartıyla nasıl 52-53 oluyor ? 26 euro ediyor 2 ay euro 2 milyondan daha fazla zaten
  • yuh naptınız ya 2 aylık game card 60 lira olur mu hic.reklam gibi olmasın ama benimde bloke kredi kartı gitti gidiyordan 4 defa aldım. 42 liraya pre paid kart ve asırı ucuza geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 29 Nisan 2009; 9:00:16 >
  • Son çare pre-paid bugün aldım bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • payment block oldugunda migrate isim degistirme gibi ozelliklerde prepaid kart kullanilamiyor. eger blocklandiysa kart kesinlikle actirmak icin zorlayin yoksa o serverda cakili kalabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fod

kredi kartıyla nasıl 52-53 oluyor ? 26 euro ediyor 2 ay euro 2 milyondan daha fazla zaten

54,58 lira yapıyor.
    Pre-paid card'ı 60 liradan ucuza bulan olabilir ama ben hem garanti hemde 15 dakikada alabiliyorum.
    Elbetteki daha ucuza alınabilir ama garantisine ben güvenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eudimonia -- 29 Nisan 2009; 13:15:09 >

• Arkadaşlar az önce mail geldi.Oyun içinde mail atmıştım sürem dolmadan saatler önce ve payment methodum açıldı.Pre paid e gerek kalmadı
  • quote:

Arkadaşlar az önce mail geldi.Oyun içinde mail atmıştım sürem dolmadan saatler önce ve payment methodum açıldı.Pre paid e gerek kalmadı

GM'mi halletti sorununu? Yani oyun içi ticket açarakmı çözdün. Eğer öyleyse helal olsun o GM'ye. Ben konuştuğum zaman billing supporta mail at bizler o işe bakmıyoruz demişti.
  • Evet gm halleti
    quote:

Orjinalden alıntı: eudimonia

quote:

Arkadaşlar az önce mail geldi.Oyun içinde mail atmıştım sürem dolmadan saatler önce ve payment methodum açıldı.Pre paid e gerek kalmadı

GM'mi halletti sorununu? Yani oyun içi ticket açarakmı çözdün. Eğer öyleyse helal olsun o GM'ye. Ben konuştuğum zaman billing supporta mail at bizler o işe bakmıyoruz demişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.