Şimdi Ara

paypal ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar paypal hesabımda bu var nedemektir bu ?? yani ne zaman acılcak paypal hesabım baya oldu kayıt yaptıralı ?

• Hocam bu ilk kayıtta senden bir para alırlar.. Daha sonra ekstrende bu çekilen paranın açıklamasında bi kod var onu girerek verified yapman lazım.. Verified olmasa da alışveriş yaparsın ama 250$ kadar olması lazım..
  • anladım eskte bugun kesiliyor daha
  • ekstre yi beklemene gerek yok bankanın musteri hizmetlerini ara paypal'ın cektigi tutarın yanında ki kodu istiyorum de soylerler sana

bu arada maximum 500 dolar oldu limit.

verified yapmazsan bu mevlaya kadar iş yapabilirsin ondan sonra hesap the end olur
  • daha önce nie solemedıonız boşu boşuna bekledim ekstreyi neyse yarın gelicek ekstre ve verifed yapıcam sonra parkedden paramı alıcam ölemi ? 57 $ var şuan peki ben bunu nerelerden harcarım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Afedersin

daha önce nie solemedıonız boşu boşuna bekledim ekstreyi neyse yarın gelicek ekstre ve verifed yapıcam sonra parkedden paramı alıcam ölemi ? 57 $ var şuan peki ben bunu nerelerden harcarım ?

burada o kadar paypal hakkında yazı yazdım parked konusunda biraz baksaydın yafs

neyse valla harcama konusunda bişi diyemem ister bar'a git ister pavyon'a istersen soguk bişiler al iç sıcak da iyi gider yada kız arkadasın varsa sinema'ya götür nede olsa beleş para diycem ama sen simdi bunu tr hesabına aktaramassında nedeni de paypal tr ye odeme yapmıyor bi komisyoncu bulursan paypal bozan kisi ancak o sekilde yaparsın veya gcard gibi kartlara basvurman gerekcek

sen en iyisi hosting veya domain filan al o parayla yada paypal kullanılan tr alısveris siteleri var ise oradan bişiler al kendine

• harbiden hee paypaldaki parayıda alamıcaz ve sadece domain host muı alınıyor yaaa sımdıden söyliyim arkadaşlar 57 dolarım var kaça bozucaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Afedersin

harbiden hee paypaldaki parayıda alamıcaz ve sadece domain host muı alınıyor yaaa sımdıden söyliyim arkadaşlar 57 dolarım var kaça bozucaksınız

Webmaster forumlarını araştırırsan Paypal bozacak kişiler bulabilirsin.
    Onun haricinde Paypal ile illa domain ve host alman gerekmez.
    Ebay.com a girersin alışveriş yaparsın tabi gümrük ve kargo masraflarıda var 57$ ile pek önerilmez ama biriktiğinde neden olmasın.
    R.apidshare den Premium hesabı alabilirsin.
    Veya hiç olmadı sitelere reklam veririsin.
    Paypalın kullanım alanı oldukça geniş aslında.

• ya şu paypalda pin kodunu giremiyorum hala unverifed yazıo nereye yazıcam şu pin kodunu ???
  • Up
  • orada odeme bakiyenin oradan ulasabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.